Samen optimaal terug aan de slag in tijden van COVID-19

Auteur: Partena Professional (HR-Provider)
Leestijd: 2min

COVID-19 is nog niet verslagen, maar de eerste horde is genomen. Nu komt het er op aan om de efficiëntie van uw organisatie en de slagkracht van uw medewerkers terug op peil te brengen. Daarbij kunt u rekenen op Awaere, een innovatieve werkomgeving ontwikkeld door AE, een partner van Partena.

 

Uw teams efficiënt laten functioneren terwijl uw medewerkers noodgedwongen van thuis uit werken? Dat is de bedoeling, maar u heeft ongetwijfeld gemerkt dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Uw organisatie en uw medewerkers moeten zich immers aanpassen aan een nieuwe realiteit. Om vandaag efficiënt flexibel te werken is het vooral belangrijk dat iedereen zicht heeft op wat er moet gebeuren, wie met wat bezig is en wie de verantwoordelijk draagt. Voor de teamleden zelf, maar ook voor hun managers.

Awaere, speciaal ontwikkeld voor de nieuwe realiteit

AE heeft meer dan twintig jaar ervaring met flexibel werken in fysisch gescheiden teams. Deze ervaring komt vandaag samen in Awaere, een gloednieuwe tool om uw medewerkers vanop afstand optimaal te laten samenwerken. Meer dan andere virtuele werkomgevingen vertrekt Awaere vanuit het welzijn van uw medewerkers om ze dynamisch en gemotiveerd te houden. Awaere focust daarbij op het oplossen van de juiste problemen waar teams mee worden geconfronteerd. Een solide architectuur en state-of-the-art software staan bovendien garant voor een degelijke en foutloze werkomgeving.

Continue verbetering dankzij input vanuit het werkveld

Bij de ontwikkeling van Awaere werd rekening gehouden met de input van teammanagers en medewerkers uit meer dan twintig diverse bedrijven. Als gevolg daarvan biedt Awaere een concrete oplossing voor drie grote uitdagingen:

  • Zorgen voor een optimale, veilige en gebruiksvriendelijke verbinding vanuit elke locatie
  • De mogelijkheid om zonder drempel een gesprek over functioneren en welzijn aan te gaan
  • Transparantie binnen het team creëren zonder onnodige controledruk

Als partner van Partena Professional zet AE in op een verdere ontwikkeling van deze applicatie om de noden van virtueel teammanagement te faciliteren. Zo voorzien we bijkomende bevragingen van bestaande en potentiële gebruikers en beschikt Awaere over een automatische monitoring. 

Meer informatie over Awaere?

Gerelateerde artikels