woman_with_ipad

Bescherm jezelf en je onderneming met onze professionele verzekeringen

Als zelfstandige is het extra belangrijk om een goede sociale bescherming te hebben. En dat is exact wat de professionele verzekeringen van Partena Professional je bieden.  

Ontdek welke verzekeringen je bij ons kan afsluiten om jezelf en je zaak optimaal te beschermen. Wat er ook gebeurt, wij zorgen dat je met het volste vertrouwen kan blijven ondernemen! 

Arbeidsongevallenverzekering

De arbeidsongevallenverzekering dekt ongevallen op het werk of tijdens het woon-werkverkeer. Zo geeft de verzekering recht op:
- vergoedingen voor medische kosten en lichamelijk letsels;
- een vervanginkomen bij arbeidsongeschiktheid;
- lijfrente voor familie in geval van overlijden.


2_men_looking_at_ipad

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Deze verzekering dekt alle fysieke en materiële schade die je toebrengt aan derden tijdens het uitoefenen van je activiteit. Als zelfstandige ben je niet verplicht om deze verzekering af te sluiten, maar het wordt wel ten zeerste aangeraden.

Meer weten over de specifieke schadegevallen die door de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid worden gedekt? Neem contact op met onze partner P&V Verzekeringen.
glasses

Verzekering gewaarborgd inkomen

In geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid ontvang je als zelfstandige een dagvergoeding van € 36 tot € 60 per dag. Dat is jammer genoeg niet veel en waarschijnlijk ook niet genoeg om aan je behoeften te voldoen. 

 

Sluit je echter een verzekering gewaarborgd inkomen af, dan ontvang je een vergoeding die in lijn ligt met je levensstandaard. Voor deze vergoeding moet je weliswaar een premie betalen, maar deze is 100% fiscaal aftrekbaar. Je moet je dus geen financiële zorgen maken. 

Deze verzekeringen zijn ook interessant voor zelfstandigen.. 

Wil je weten hoe je je inkomen kan waarborgen bij arbeidsongeschiktheid of hoe je een aanvullend pensioen kan opbouwen? Klik op onderstaande links voor meer informatie. 

window

Vragen voor – of eens praten met onze experts?

Wil je meer weten over professionele verzekeringen? Of wil je graag advies van onze experts? Contacteer ons via onderstaande knop.