Dreams Lab: van bedrijfsdroom naar droombedrijf

Sta je te popelen om je eigen onderneming op te starten, maar weet je niet goed hoe je eraan begint? Het Dreams Lab-programma van Partena Professional geeft jouw onderneming van morgen een boost met ondersteuning van professionals in elke ontwikkelingsfase.

 

Waar je ook staat met je project, van een leuk idee tot een volledig uitgewerkt concept, wij kunnen je helpen.

 

Heb je al een project? Kom er over praten!

Krijg persoonlijke begeleiding

Wat is Dreams Lab?

Dreams Check

De starterschecklist is het ideale hulpmiddel om niets bij de opstart van een nieuw bedrijf over het hoofd te zien en zo onaangename verrassingen te voorkomen.


Dreams Work

Profiteer van persoonlijke coaching via 3 participatieve workshops om je businessmodel te verfijnen en om van elke ontwikkelingsfase van je bedrijf een succesverhaal te maken. Leer hoe je de juiste tools gebruikt om je project van A tot Z te beheren.

Dreams Test

Wat is een betere manier om de degelijkheid van een project te testen dan een ontmoeting met businessprofessionals? De Dream Test-module biedt bovendien een unieke kans om waardevolle adviezen en verbeterideeën te sprokkelen die snel geïmplementeerd kunnen worden.
Partena Professional Dreams Lab Pop-Up Store Kortrijk

Welkom in de Pop-Up Stores van Dreams Lab in België

Je kunt in onze Pop-Up Stores in België als ondernemer voor de eerste keer je product in een fysieke omgeving uittesten. Als zorgvuldig geselecteerde startup krijg je de gelegenheid om je verkoopconcept gratis uit te proberen en af te toetsen in de werkelijkheid. De Pop-Up Store biedt je niet alleen een geïntegreerde ruimte, maar ook een toegewijd team van experts, workshops en ontmoetingen met professionals.

étudiants indépendants, étudiants entrepreneurs

MasterClass : hoe gemakkelijk en efficiënt klanten vinden?

Klaar om je klantenwerving een boost te geven? Spring aan boord voor onze Masterclass waar je leert hoe je op een efficiënte en makkelijke manier klanten trekt. Wacht niet te lang, de plekken vullen snel! Klik hier, leer meer en zorg dat je erbij bent!

Neem deel aan Dreams Work en ontvang een premie

Dreams Work is een erkend prestartertraject in het kader van de Transitiepremie. Deze premie is een ondersteunende premie voor werkzoekenden die een eigen zaak opstarten (als zelfstandige in hoofdberoep). Het bedrag van de premie varieert naargelang de doelgroep en wordt maandelijks uitbetaald, gespreid over 2 jaar. Graag meer info over de voorwaarden, het bedrag van de premie en de aanvraag?


 

Ik ontdek

Hoe Partena Professional je helpt?

Raket
Volledige begeleiding van je lanceringstraject
In slechts 4 weken helpen we je om je droom waar te maken, van het finetunen van je idee tot het registreren ervan bij het ondernemingsloket.
Een veilige testomgeving voor je idee
Test je idee of concept in een veilige omgeving met andere start-ups en profiteer van de expertise en feedback van onze experts.
Uitgebreide sociale bescherming
Onze business is het uitbouwen van de jouwe, dankzij onze ondersteuning en oplossingen op maat. Sluit je aan bij ons sociaal verzekeringsfonds en beheer je dossier eenvoudig online.

Ontdek of je klaar bent om je eigen bedrijf te beginnen!

Doe de test

Klaar om erin te vliegen?

Wacht niet langer en profiteer van het aanbod van Partena Professional om je droom waar te maken.

  • Schrijf je in bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.
  • Vraag de nodige vergunningen aan om te kunnen starten.
  • Schrijf je in bij het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen.