Geef je klanten de beste service: werk samen met Partena Professional

Om je klanten de beste service te bieden, moet je kunnen rekenen op een ervaren partner.

Bij Partena Professional werk je nauw samen met één vaste contactpersoon. We reiken je tools aan die je dagelijks werk vereenvoudigen en stellen onze juridische, loonadministratieve en hr-expertise ter beschikking. Samen vormen we een hecht team voor onze gemeenschappelijke klanten.

Wij begrijpen de uitdagingen van accountants

De arbeidsmarkt verandert en je klanten worden steeds veeleisender. Daarom moet ook jij je manier van werken aanpassen om je klanten optimaal te ondersteunen.
Beter klantenadvies
In een steeds complexere arbeidsmarkt profiteer je van de multidisciplinaire expertise van onze juristen, hr-specialisten en payrollexperts om al je klantvragen te beantwoorden.
hand icon
Meer tijd voor je klanten
Dankzij de praktische online tools en expertise van het hele Partena Professional-team kun je een deel van je taken uit handen geven en je concentreren op wat echt belangrijk is: de relatie met je klanten.
search icon
Vereenvoudig je administratie
Vereenvoudig je dagelijks werk met alle middelen die Partena Professional je aanreikt en bevrijd jezelf van administratieve taken zonder toegevoegde waarde dankzij onze performante tools.

Ontdek onze Phygital Approach

Bij Partena Professional profiteer je van een aanpak die het fysieke en het digitale harmonieus combineert. Tools zijn essentieel, maar vervangen deskundig advies niet altijd. Voor een optimale productiviteit en ervaring heb je toegang tot beide.

Zo helpen we je
Een aanspreekpunt
Vereenvoudig je leven. Jouw contactpersoon is je link naar alle diensten van Partena Professional. Zo bouw je een persoonlijke lange termijnrelatie op.

Een adviseur voor je klanten
Je klanten hebben hun eigen contactpersoon en genieten van een persoonlijke service. Deze regionale expert staat klaar om hen optimaal te ondersteunen.
Onze online tools
Bespaar tijd op je dagelijkse taken en speel snel in op de klantbehoeften, dankzij een breed scala aan digitale tools die we beschikbaar stellen voor onze accountancy partners.
Accountant Desk
Krijg altijd een antwoord op je vragen met de Accountant Desk en profiteer van al onze hulpmiddelen om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Gunter De Roover-12.jpg
Een volledig digitale boekhouding is veel transparanter, zowel voor ons als voor onze klanten.
ATALEX-8 Filip Van Ermengem (1).jpg
Accountant Desk is een dienst die volledig gericht is op de behoeftes van boekhouders en accountants. Een uniek contactpunt om een snel, degelijk en volledig antwoord te verkrijgen op al hun vragen.
Ecogestion
Dit unieke contactpunt was een ware veraderming in die moeilijke periode.

Wat onze klanten denken

 

Jouw mening telt. We vroegen aan onze klanten wat ze van onze samenwerking vinden en welke meerwaarde ze eruit halen. Ontdek hun antwoorden!

 

Lees de getuigenissen

Onze volgende evenementen