Onze digitale tools voor jouw bedrijf

Als grote onderneming is het cruciaal om te digitaliseren. Met de juiste technologieën zal je efficiënter kunnen werken, beter kunnen groeien, sneller kunnen inspelen op veranderingen en zo uiteindelijk je klanten beter kunnen helpen.

 

Heeft jouw onderneming nood aan een digitale transformatie? Partena Professional biedt modulaire tools en oplossingen om je onderneming digitaal op punt te stellen. 

 

Bekijk een voorbeeld van ons modulaire ExpertSalary-aanbod in de video hieronder en ontdek hoe je gemakkelijk modules aan je aanbod kunt toevoegen. 

Digitale transformatie: een tijdsbesparing voor je bedrijf 

Door te kiezen voor digitale tools heeft je HR-team meer tijd om zich te concentreren op initiatieven die echte waarde toevoegen aan het bedrijf. Bovendien helpen digitale tools om de efficiëntie in je organisatie aanzienlijk te verbeteren. 

Ontdek Partena Expert Suite

Partena Professional helpt je processen te automatiseren en te profiteren van oplossingen op maat en geïntegreerde digitale suites. Dit alles dankzij een modulaire softwaresuite en digitale tools op maat van jouw organisatie. Enkele voorbeelden:
Employee Self Service
Geef je medewerkers meer verantwoordelijkheid en autonomie. Loonbrieven consulteren, ziektebriefjes opladen, vakantie aanvragen, opleidingen boeken, etc.: met Employee Self Service kunnen ze het allemaal zelf.
Bright Analytics
Voer een HR-beleid op basis van de statistische gegevens van je medewerkers en gebruik betrouwbare en gecentraliseerde gegevens voor je personeelszaken.
Rydoo
Door Rydoo-software te combineren met Partena Professional, kun je het proces van onkosten naar salarissen automatiseren en afscheid nemen van codeerfouten. Je bespaart tijd, zodat je je kunt richten op de groei van je bedrijf.

SuccesFactors: de tool die je personeelsafdeling ontzorgt 

Beheer je personeelszaken en verlaag de werkdruk van je payrollteams met deze cloudgebaseerde tool die altijd en overal toegankelijk is. Bij grote bedrijven vanaf 500 werknemers stijgt de HR-complexiteit en is HR-SAP meer geschikt. SAP Succesfactors 

Wat zijn de voordelen? 

  • Handig in gebruik: je hebt slechts één wachtwoord nodig

  • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties

  • Geïntegreerde HR-gegevens kunnen eenvoudig worden gekoppeld voor rapportagedoeleinden

  • Stel zelf de functionaliteiten van de tool samen aan de hand van modules. Eerst starten met de Core HR Employee Central- en Employee Central Payroll-module en later pas een andere module toevoegen? Dat kan! Je kiest gewoon in functie van de momentane noden van je bedrijf

Hoe gaan we te werk? 

Partena Professional ondersteunt je van A tot Z, van het eerste commerciële contact tot de loonberekening: 

1.

Actief luisteren om je behoeften te bepalen

2.

Het kiezen en voorstellen van de juiste oplossing voor jouw situatie

3.

Ondersteuning bij je overgang naar Partena Professional

4.

Testen en ondersteunen tot en met de eerste loonberekening

Alles weten over SAP Succesfactors?

Lees meer

Samen nadenken over de beste oplossing voor jouw organisatie?

Laten we samen bouwen aan ons partnerschap. Vertel ons over je dagelijkse behoeften en uitdagingen en wij reageren met onze expertise en de juiste tools op jouw maat.