Een HR-partner die meedenkt

Partena Professional is het verlengstuk van uw organisatie. Faciliteer uw strategisch HR-beleid met de hulp van onze experts en boek zo snel resultaten. Als HR-partner ondersteunen we uw strategie met het juiste sociaal-juridische advies en efficiënt payroll- en human capital management.

Hebt u een vraag?

Informatie nodig over onze diensten of wenst u een afspraak? Wij helpen u graag snel verder.

Contacteer ons

HR met de blik op de toekomst

Of het nu gaat om loonadministratie, sociaal-juridisch advies of talent management: wij denken samen met u na over uw HR-dienstverlening van morgen. Onze experts zijn uw sparringpartner.

Waarom samenwerken met Partena Professional?

Ons innovatief totaalpakket

Partena Professional beschikt over de juiste expertise en tools om uw HR-beleid te ondersteunen, op een manier die perfect aansluit bij uw onderneming. Van soft tot hard HR.

Sociaal-juridisch adviseur

Een juridische audit om alle mogelijkheden voor flexibele verloning te peilen? Advies en begeleiding bij ontslaggesprekken? Wij zoeken de oplossing op maat van uw sociaal-juridische uitdagingen.

Ervaren HR-partner

Gestroomlijnde loonadministratie of advies voor een flexibel verloningsplan, met hulp op maat van uw situatie. Zelfs als u met systemen van andere dienstverleners werkt.

Wij denken met u mee

Elke onderneming is anders. Wij luisteren, denken mee en adviseren u op basis van uw noden. Bij Partena Professional kunt u rekenen op een persoonlijke service.

Wij luisteren graag naar uw noden

Een analyse van uw situatie en oplossingen op maat om efficiënt aan HR te doen. Welke weg u ook wil bewandelen, wij zorgen voor de juiste ondersteuning.

Gerelateerde artikels