Partena Professional: de juridisch adviseur voor kmo’s

Als onderneming moet je talloze (wettelijke) regels volgen. Alleen is dat in België niet altijd eenvoudig. De wetgeving en het economische landschap zijn complex en veranderen voortdurend. Beide opvolgen is dan ook cruciaal. En dat is exact wat we doen bij Partena Professional.  

Wij zijn dé juridisch adviseur en partner voor kmo's.

Wij helpen je wettelijk in orde te zijn én optimalisaties door te voeren

Op welke juridische diensten kan je rekenen? 

Wil je het loon van je werknemers optimaliseren? Of heb je een ander project waarvoor een grondige kennis van de sociale wetgeving nodig is? Ons team van juristen adviseert en ondersteunt je graag: 

Vaste juridische ondersteuning

Je krijgt – indien gewenst – je eigen Legal Privileged Partner: een jurist die je altijd kan contacteren en die steeds voor je klaar staat. Hij of zij adviseert je over mogelijkheden op vlak van HR en sociaal-juridische risico’s, en volgt voor jou de wetgeving proactief op. 

Ad-hoc juridische ondersteuning

Heb je specifieke sociaal-juridische expertise nodig? Dan kan je op onze Legal Partners beroepen: een team juristen dat ad-hoc-vragen in detail behandelt. Zij bieden je ondersteuning, advies en praktische oplossingen naargelang je vraag. 

Juridische trainingen op maat

Met praktijkgerichte trainingen houden we je HR-team(s) op de hoogte van sociaal-juridische ontwikkelingen of frissen we de kennis over specifieke onderwerpen op. Je kan kiezen uit verschillende trainingsopties naargelang de noden van je onderneming.  

Opstellen van juridische documenten

Met goed opgestelde juridische documenten wek je vertrouwen bij je werknemers en partners door transparant met hen te zijn. Partena Professional heeft een basissjabloon en maakt aanpassingen naargelang de noden en cultuur van je onderneming.

glasses

Waarom kiezen voor onze juristen?

Bij Partena Professional hebben we meer dan 70 juristen die maandelijks meer dan 1000 sociaal-juridische vragen beantwoorden. 

 

Of je nu een jurist wil die je onderneming continu ondersteunt, of een team waar je ad hoc je vragen aan kan stellen: de wetgeving voor ondernemingen kent geen geheimen voor ons, en dus ook niet voor jou. 

 

Wil je nu al graag gebruik maken van onze expertise? Met onze "Gids voor sociale regelgeving voor bedrijven" kan je met zekerheid antwoorden op alle sociale en juridische vragen binnen je onderneming. Bestel hem nu! 

Op de hoogte blijven van de sociaal-juridische actualiteit?

Bekijk dan zeker onze meest recente artikels.  

Bekijk alle artikels

Volg onze trainingen en blijf op de hoogte