header

Outsourcing: delegeer met het volste vertrouwen!

Onverwachte afwezigheid? Tijdgebrek? Snel extra ondersteuning nodig? Expertise nodig voor een specifiek project? Wil je innoveren? 
 

Uitbesteden (of outsourcing) is de snelste en meest effectieve manier om je administratie te optimaliseren. Zo concentreer jij je op wat echt belangrijk is. 

Wat zijn de voordelen van outsourcing voor jouw organisatie? 

Ontdek hoe onze experts hun diensten afstemmen op jouw behoeften. 

Contacteer ons

Waarom zou je voor outsourcing kiezen?

Outsourcing is een voordelige oplossing voor zowel KMO's als grote organisaties. Het is een proces waarbij een bedrijf specifieke activiteiten uitbesteedt om zich te concentreren op zijn kernactiviteit en de bedrijfsvoering efficiënter te maken. 

Outsourcing biedt tal van voordelen: 

  • Toegang tot gespecialiseerde diensten 
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid  
  • Efficiënter werken  
  • Tijdsbesparing  
  • Ruimte om te focussen op wat echt telt  
  • Risicomanagement  
  • Hogere winstgevendheid  

Werk samen met Partena Professional en concentreer je op jouw business! 

De experts van Partena Professional nemen (een deel van) je taken over in verschillende domeinen van HR en zijn flexibel in hun werk. Zo kan jij je concentreren op je sterke punten en de overige werkpunten overlaten aan de experts. 

desk

Professionaliteit

je profiteert altijd van de beste praktijken en actueel advies voor je bedrijf. 

clock

Beschikbaarheid

je hebt altijd een externe HR-consultant die onmiddellijk beschikbaar is.  

flex

Flexibiliteit

je kiest op elk moment de manier, duur, en frequentie van de outsourcing, afhankelijk van je behoeften. 

poly

Veelzijdigheid

onze experts passen zich aan aan je situatie, ongeacht de grootte van je bedrijf. We zijn bovendien vertrouwd met alle HR-tools die beschikbaar zijn in België. 

Een oplossing op maat van je organisatie  

Elk bedrijf heeft specifieke behoeften en verschillende doelen. Daarom bieden we tal van oplossingen aan. Onze teams bundelen de expertise die nodig is voor elk type opdracht, of die nu eenmalig of structureel is, op locatie of op afstand. 

Onze deskundige payroll- en HR-consultants ondersteunen je in elke situatie! 

Eenmalige opdracht 

Afwezigheid wegens ziekte of zwangerschapsverlof, onvoorziene omstandigheden die de normale werking van je bedrijf beïnvloeden, nieuwe projecten die vaardigheden vereisen die je niet in huis hebt... 

Heeft je HR-team versterking nodig van een ervaren professional die onmiddellijk beschikbaar is om aan de slag te gaan? Wat je situatie ook is, onze Payroll-partners en HR-partners bieden het profiel dat je bedrijf nodig heeft. 

Payroll experts

Of ze nu ter plaatse zijn bij jou in het bedrijf of van op afstand werken, onze consultants passen zich aan elke situatie aan en zorgen voor continuïteit in je personeelsadministratie. Ze staan klaar om je HR-administratie te behartigen, of je nu een KMO of een grote onderneming bent, een organisatie die actief is op de binnenlandse of buitenlandse markt. Onze consultants beheren alle fundamentele aspecten van jouw personeelsadministratie, ongeacht de omvang van je bedrijf of de sector waarin je actief bent.

HR experts

Is jouw HR-medewerker tijdelijk afwezig wegens ziekte en zoek je hulp om jouw salarisadministratie en personeelszaken te beheren tot hij/zij terugkeert? Heb je dringend ondersteuning en expertise nodig om een project succesvol af te ronden? Wil je begeleiding bij jouw wervingsproces? Wil je de efficiëntie en betrokkenheid van jouw medewerkers verbeteren met de hulp van externe expertise

Structurele ondersteuning 

Groeit je bedrijf snel? Heb je geen personeelsafdeling? Denk je dat je payroll- of HR-manager beter geschikt is voor andere taken? Vertrekt deze persoon en heb je nog geen vervanger gevonden? Ben je op zoek naar een oplossing op lange termijn? 

Onze deskundige payroll- en HR-consultants staan klaar om je structureel te ondersteunen en je HR-administratie te beheren. En dat alles voor een vast budget. 

Ontdek onze outsourcing services

Je salarisprocessen optimaliseren? Je HR-administratie vereenvoudigen of ontlasten? Wat je ook nodig hebt, onze experts staan klaar om je te ondersteunen en mee te zoeken naar verbeterpunten.

Heb je extra juridische ondersteuning nodig?

Sociale wetgeving is complex en verandert voortdurend, en het is niet altijd eenvoudig om alle veranderingen bij te houden. Onze Legal Privileged Partners zorgen ervoor dat je geen fouten maakt. We wijzen je een ervaren adviseur toe bij wie je altijd je sociale en juridische vragen kunt stellen. Zo kan je je volledig wijden aan je ondernemersdoelen zonder je zorgen te hoeven maken over het juridische aspect. 

Stel je vragen aan een expert

Ben je een internationaal bedrijf en zoek je hulp met betrekking tot HR in België?

Lees meer