Juridisch advies op maat van jouw bedrijf

Ben je graag altijd mee met de sociaaljuridische wetgeving over human resources? Doe dan een beroep op Partena Professional. Je geniet de expertise van een bedrijf waarvoor de wereld van human resources geen geheimen kent en je vermijdt de hoge kosten van een extern advocatenkantoor. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Vertrouw op gedetailleerde rapporten

Laat een volledige analyse uitvoeren door onze experts. Ze bezorgen je een gedetailleerde audit waarmee je je organisatie naar een hoger niveau kunt tillen. 

Sociaal overleg

Een jurist begeleidt je in je juridische processen en treedt voor je op tijdens bepaalde sleutelmomenten. 

Omring jezelf met een Legal Privileged Partner

Gun jezelf een toegewijde jurist die je gemakkelijk kunt contacteren, altijd tot je dienst staat en je graag adviseert. 

Sociale verkiezingen: wees voorbereid

Laat je begeleiden door Partena Professional bij de voorbereiding en organisatie van je sociale verkiezingen. Zo ben je zeker dat je aan alle verplichtingen voldoet. 

Waarom Partena Professional?

Menselijk contact
Heb je een vraag of bedenking? Je vaste contactpersoon kent je dossier en staat altijd klaar om je bij te staan met advies op maat.
Erkende expertise
Je hebt toegang tot de volledige database van Partena Professional voor al je personeelsvragen.
icon accountant
Vermijd rechtszaken en hoge kosten
Dankzij proactief werk gericht op het identificeren van complexe vraagstukken en situaties, vermijd je lange en kostbare geschillen en kun je snel reageren op opduikende problemen.
glasses

Waarom kiezen voor onze juristen?

Bij Partena Professional hebben we meer dan 70 juristen die maandelijks meer dan 1.000 sociaal-juridische vragen beantwoorden. 

 

Of je nu een jurist wil die je onderneming continu ondersteunt, of een team waar je ad hoc je vragen aan kan stellen: de wetgeving voor ondernemingen kent geen geheimen voor ons, en dus ook niet voor jou. 

 

Wil je nu al graag gebruik maken van onze expertise? Met onze "Gids voor sociale regelgeving voor bedrijven" kan je met zekerheid antwoorden op alle sociale en juridische vragen binnen je onderneming. Bestel hem nu! 

Blijf je graag op de hoogte van al het nieuws?

Blijf op de hoogte van al het sociaaljuridisch nieuws dankzij onze infoflashes. 

Blijf op de hoogte