Alles voor jouw KMO

Een HR-partner die alles geeft, en daarvoor al het nodige in huis heeft. Dat is Partena Professional. Vertrouw ons je loonberekening of juridische vragen toe. Of reken op ons voor operationele HR-ondersteuning of strategisch advies. Luisteren naar jou is altijd de eerste stap. Samen een dienstverlening op jouw maat bepalen de volgende. 

 

Hoe kunnen we jou helpen?

Zo helpen wij jou

Loonadministratie en juridische ondersteuning

Bij Partena krijg je een vaste ervaren payroll contactpersoon die je rechtstreeks kan bereiken. Je kan ook kiezen voor een vast juridisch aanspreekpunt. Korte en vaste communicatielijnen zorgen immers voor snelheid en vertrouwen.

Wij garanderen dat je steeds in regel bent met de wetgeving!

En onze kmo-tools zijn superhandig én open om te koppelen met andere HR-software bij jou in huis.

Lees al onze troeven hier:

Verloning optimaliseren

Het kan nuttig zijn om je verloningsbeleid te evalueren en bij te sturen. Ken jij bijvoorbeeld alle mogelijkheden om je medewerkers beter te verlonen, zonder dat de kosten voor jou als werkgever de pan uitswingen? Weet jij waar je kmo zich qua verloning situeert in deze competitieve arbeidsmarkt? Partena screent en adviseert!

Buitengewoon HR

Verwacht je bezoek van de sociale inspectie? Krijg je te maken met een moeilijk ontslag? Op zo’n buitengewone momenten reken je op een betrokken partner. Zet je misschien grotere stappen met je bedrijf? Trek je bijvoorbeeld naar het buitenland, overweeg je een overname, of moet je herstructureren? Voor elke vraag rond tewerkstelling staan de consultants van Partena voor je klaar!

Deze bedrijven vertrouwen op onze expertise:

Therabel logo
TBWA
Charles Liégeois
IPG

Op de hoogte blijven van sociaal-juridische veranderingen?

Met onze infoflashes volg je de arbeidswetgeving op de voet. Ze zijn kort en to the point, in één oogwenk blijf je helemaal bij. Abonneer je dan snel! 

Stel ons je vraag!

Misschien worstel je met een juridische vraag, of wie weet wil je met een expert even sparren over een HR-thema? Aarzel niet om ons je vraag door te spelen. We komen er graag snel en discreet op terug, geheel vrijblijvend. 

Heb je nog vragen?
Hoe kan Partena Professional je helpen om je proces te optimaliseren?

Verlaag de werkdruk van je HR-team door je payrollactiviteiten over te dragen aan onze experts. Zij implementeren de best practices voor jouw bedrijf en adviseren je bij het bepalen van je HR-doelstellingen en -beleid.Wil je meer weten over wat onze experts voor je kunnen doen? Ontdek het hier

Wat onderscheidt Partena Professional van andere sociale secretariaten?

Wat Partena Professional anders maakt, is de combinatie van onze expertise en persoonlijke aanpak, én onze ijzersterke tools. Partena Professional engageert zich om werken gemakkelijker en eenvoudiger te maken door alle professionals in België te helpen met HR- en sociaal-juridische oplossingen

 

Hoe gaan we te werk?  

Wij bieden een ongeëvenaarde mix van expertise en technologie. Het is onze ambitie om koploper te blijven op het gebied van geavanceerde technologische hulpmiddelen door tools te digitaliseren en te automatiseren. 

Voor wie is dit interessant? 

Iedere werknemer, ongeacht in welke carrièrefase: student, werknemer, (zelfstandig) ondernemer, flexwerker, etc. 

Kan Partena Professional je helpen met sociaal recht?

Voor KMO's die proactief advies en een persoonlijke aanpak willen, hebben we onze dienst Legal Privileged Partner geïntroduceerd. We helpen je bedrijf met toegewijde juristen, die zich in jouw bedrijf verdiepen. Zo begrijpen ze perfect hoe je bedrijf werkt en kun jij altijd op tijd anticiperen. 

 

Als KMO kan je op elk moment een beroep doen op je juridische expert om:  

  • Je procedures of bedrijfsdocumenten te analyseren

  • Te helpen bij het vinden van een oplossing voor een intern conflict

  • Discussies met werknemersvertegenwoordigers te voeren

  • Grote veranderingen in alle discretie voor te bereiden

  • ... 

  

Heb je een concreet probleem of kan je sociaal-juridische expertise gebruiken? Doe dan je voordeel met de specifieke kennis dankzij het Legal Partner-pakket van Partena Professional

 

Wil je je kennis over een bepaald onderwerp opfrissen? Partena Professional organiseert ook praktijkgerichte juridische opleidingen op maat. 

Is er een team met de specifieke expertise die jouw sector vereist?

De teams van Partena Professional komen tegemoet aan de behoeften van kmo's in alle sectoren. Dankzij onze persoonlijke payrollconsultant ben je zeker dat je advies op maat krijgt van een echte expert. Die kent jouw sector door en door en beschikt over de juiste expertise. Zo weten we dat onze samenwerking ook echt wérkt. En dat we samen tot de best mogelijke resultaten zullen komen.