Gratis psychologische bijstand voor zelfstandigen: bel naar 0800 300 25!

Auteur: Partena Professional (HR Provider)
Leestijd: 3min

0800 300 25: een belangrijk telefoonnummer voor alle zelfstandigen die geleden hebben onder de coronacrisis. Wie naar dit nummer belt, ontdekt hoe hij of zij gratis gebruik kan maken van 8 sessies psychologische bijstand. Een ideale oplossing om zorg te dragen voor het mentale welzijn van alle zelfstandigen die het de voorbije maanden zwaar te verduren hadden.

Iedereen zal het ongetwijfeld eens zijn dat er bepaalde risico’s verbonden zijn aan het zelfstandigenbestaan. Maar wat de coronacrisis het voorbije anderhalf jaar heeft veroorzaakt, overstijgt deze notie van aanvaardbare risico’s. De verplichte stopzetting van volledige sectoren van onze economie, zonder duidelijke vooruitzichten voor een heropening, hebben talloze zelfstandigen van de ene dag op de andere in een ondenkbare situatie gestort. Ze moesten voortdurend vechten om te overleven, vaak met bijzonder beperkte of zelfs onbestaande manoeuvreerruimte.

8 gratis sessies psychologische bijstand voor zelfstandigen

De pandemie heeft zwaar doorgewogen op het moreel en de mentale gezondheid van alle Belgen. Maar de zelfstandigen behoorden tot de groep die het meest heeft blootgestaan aan psychologische stress. De gevolgen hiervan mogen niet onderschat worden. Daarom heeft de overheid beslist om zelfstandigen concreet te hulp te schieten met 8 gratis sessies psychologische bijstand.

Contacteer de hulplijn

Contacteer de tweetalige hulplijn van ‘Un pass dans l’impasse’ op 0800 300 25, van maandag tot vrijdag en van 8u30 tot 17u.  

Gerelateerde artikels