Professionals uit de horeca, optimaliseer uw human resources met PPMGL

Werkgevers uit de horecasector weten het maar al te goed: met alle deeltijdsen, de extra’s en de wisselende werktijden in deze sector is het niet makkelijk om uw personeel te managen. Er zijn wel verschillende middelen die u kunnen helpen, maar het is vaak moeilijk om hier uw weg in te vinden.

Bent u werkzaam in de horecasector en wilt u uw human resources graag optimaliseren? Dan kan dit wel eens interessant zijn voor u.

Speciaal voor u is Partena een samenwerking aangegaan met PPMGL Consulting. Hun doel is om een concrete oplossing te bieden aan bedrijfsleiders die hun human resources willen optimaliseren en hun directe en indirecte loonkosten beter willen beheersen.

PPMGL Consulting voert een individuele en gedetailleerde analyse uit van de situatie van elke werknemer binnen het bedrijf.

Op basis van deze individuele analyse werkt PPMGL Consulting een globale en geïntegreerde strategie uit van de verschillende mechanismen om de human resources te optimaliseren. Dit gebeurt door middel van het wettelijke, reglementaire en administratieve kader dat door de overheid voorzien is ter ondersteuning van het concurrentievermogen van bedrijven in België.

Wilt u uw situatie graag laten analyseren? 

Gerelateerde artikels