Wil je liever je eigen baas zijn?

Het plaatje ziet er perfect uit. Een veelbelovend project, een goed plan, een geweldig idee! Je "eigen baas" worden inspireert je ongetwijfeld... maar om je idee in werkelijkheid om te zetten, wil je goed geïnformeerd zijn over het zelfstandigenstatuut. Het is normaal om jezelf deze vraag te stellen voordat je de sprong waagt. Om je te helpen deze stap te zetten, heeft Partena Professional enkele filmpjes gemaakt en organiseren wij gratis online-informatiesessies.

Waag de sprong met Partena Professional!

Veel vrouwen en mannen, zowel pas afgestudeerden als werknemers in het midden van hun loopbaan, hebben ooit, op een dag, besloten om de sprong te wagen. Door hun eigen kleine bedrijfje op te richten, doen zij nu wat zij altijd al wilden doen. En voor velen rijmt dat avontuur met een nieuw leven. Wil jij ook deze stap zetten en zelfstandige worden? Partena Professional geeft je een duwtje in de goede richting!

Filmpjes en online-infosessies voor kandidaat-ondernemers

Ben jij een gemotiveerde kandidaat-ondernemer? Partena Professional zal binnenkort enkele filmpjes maken over het zelfstandigenstatuut en biedt concrete en interactieve infosessies aan. Al deze info is volledig gratis en zal uitsluitend online beschikbaar zijn, zodat zo veel mogelijk "toekomstige zelfstandigen" er baat kunnen bij hebben. Geef ons gewoon een seintje als je hier wilt aan deelnemen!

Professioneel advies en persoonlijke vragen

Comfortabel geïnstalleerd bij jou thuis, op afstand of via een videoconferentie luister je naar onze specialisten die je alles vertellen over hoe je zelfstandige kan worden en je een eigen activiteit kan opstarten: statuut, natuurlijk persoon of vennootschap, welk type vennootschap, ondernemingsnummer en btw-nummer, sociale dekking, sociale bijdragen... Je zal er ook al je vragen aan onze experts kunnen stellen. En alles online!

Mis deze kans niet om alles over het zelfstandigenstatuut te weten te komen!