Sluit je aan bij Partena Professional en maak ondernemen makkelijker

Wil je van partner veranderen voor het beheer van je sociaal verzekeringsfonds of je sociaal secretariaat?

Bij Partena Professional geniet je van heel wat voordelen en exclusieve aanbiedingen.

Ik word klant

Partena Professional biedt een breed scala aan diensten voor ondernemers, zelfstandigen en werkgevers. Zo kunnen wij je onder andere helpen om je eigen zaak te starten, je administratie te vergemakkelijken of om je bedrijf verder te ontwikkelen. 

Hoe dan ook vind je bij Partena Professional sowieso een oplossing die aan jouw behoeften voldoet!

Informatie op jouw maat

Wil je graag klant worden bij Partena Professional, selecteer dan eerst hieronder jouw situatie. Zo kunnen wij je meteen de juiste informatie geven om aan te sluiten:

Ik wil…

Met Partena Professional is starten met uw onderneming eenvoudiger dan ooit

Of u nu alles met een paar muisklikken wilt regelen of liever kiest voor persoonlijke begeleiding: hoe u uw bedrijf ook wilt starten, u kan altijd rekenen op een deskundige service.

Hoe gemakkelijk uw bedrijf starten?

Waarom starten met Partena Professional?

Eenvoudig

Wij begeleiden u in elke fase van uw project met advies en praktische hulpmiddelen.

Snel

Creëer uw bedrijf online, of profiteer van persoonlijk advies in een agentschap. Aan u de keuze.

Geen risico

Dankzij onze juridische en administratieve expertise bent u er altijd zeker van dat u de juiste beslissingen neemt.

Voordelig

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van vertrouwde partners en profiteer van de voordelen van deze dienstverleners.

Start uw bedrijf in een paar muisklikken

Geen tijd te verliezen? Neem de snelste weg online met Partena Professional: als u alle documenten bij de hand hebt, kan uw bedrijf binnen de week geregistreerd zijn. Zo maakt u uw leven een pak gemakkelijker en kan u meteen aan het werk.

Het complete pakket

€ 156,26 > € 146,71 (inclusief btw)

  • Inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (€ 92,50)
  • Activering van het ondernemingsnummer als btw-nummer (€ 67,76 > € 54,21)
  • Lidmaatschap als zelfstandige
Start nu uw bedrijf online

Alles wat u moet weten voordat u begint

Waar moet u aan denken? Wat zijn uw verplichtingen? Hoe kunnen we u helpen? In onze gids vindt u alle praktische informatie die u nodig heeft om van start te gaan.

Altijd in orde met het sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional

Wanneer u een onderneming start, moet u zich ook verplicht aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds. Bij Partena Professional profiteert u bovendien van online tools om uw administratie te vergemakkelijken en kan u rekenen op persoonlijk advies om uw statuut en uw inkomen te optimaliseren, en te anticiperen op uw pensioen.

Hoe sluit u zich aan bij het sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional?

Waarom lid worden van het sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional

Zeker

U bent zeker dat u altijd in orde bent en voldoet aan uw wettelijke verplichtingen.

Eenvoudig

Regel al uw sociale rechten met een paar muisklikken en vereenvoudig uw administratie dankzij onze praktische tools.

Praktisch

U betaalt altijd het juiste bedrag aan sociale zekerheidsbijdragen dankzij onze simulator en de mogelijkheid om uw bijdragen online aan te passen.

Voordelig

U profiteert van persoonlijk advies om uw statuut te optimaliseren en we begeleiden u in moeilijke situaties.

Nog beter beschermd zijn? Dat kan met Partena Professional

Partena Professional biedt ook oplossingen om uw sociale zekerheid uit te breiden. Zo zijn uw gezin, uw onderneming en uzelf nog beter beschermd en worden tegelijkertijd uw inkomen en belastingen geoptimaliseerd.

Ik wil meer weten

Bereken hoeveel sociale zekerheidsbijdragen u moet betalen

Met onze simulator kan u berekenen hoeveel sociale lasten u moet betalen op basis van uw omzet.

Ik wil…

Kies een sociaal verzekeringsfonds dat meer doet dan alleen uw premies innen
 

De aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds is verplicht. Maar met Partena Professional profiteert u ook van online tools om uw administratie te vergemakkelijken én van persoonlijk advies om uw statuut, inkomen en pensioen te optimaliseren. En dat maakt het verschil.

Hoe sluit je je aan bij het sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional?

Waarom lid worden van het sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional

Zeker

U bent zeker dat u altijd in orde bent en voldoet aan uw wettelijke verplichtingen.

Eenvoudig

Regel al uw sociale rechten met een paar muisklikken en vereenvoudig uw administratie dankzij onze praktische tools.

Praktisch

U betaalt altijd het juiste bedrag aan sociale zekerheidsbijdragen dankzij onze simulator en de mogelijkheid om uw bijdragen online aan te passen.

Voordelig

U profiteert van persoonlijk advies om uw statuut te optimaliseren en we begeleiden u in moeilijke situaties.

Nog beter beschermd zijn? Dat kan met Partena Professional

Partena Professional biedt ook oplossingen om uw sociale zekerheid uit te breiden. Zo zijn uw gezin, uw onderneming en uzelf nog beter beschermd en worden tegelijkertijd uw inkomen en belastingen geoptimaliseerd.

Ik wil meer weten

Wanneer kan u veranderen van sociaal verzekeringsfonds?
 

U kan na vier kalenderjaren van sociaal verzekeringsfonds wisselen als u als zelfstandige aangesloten bent, of na drie kalenderjaren als u via uw bedrijf aangesloten bent. U moet uw lidmaatschap met uw huidige verzekeringsfonds opzeggen voor 1 juli. De wijziging wordt dan van kracht op 1 januari, op voorwaarde dat alle verschuldigde bedragen op 31 december zijn betaald. Hou er rekening mee dat u in het jaar van uw pensioen niet meer van fonds kan wisselen.

Ik ben op zoek naar....

Kies een sociaal secretariaat waar u op kan rekenen
 

Een sociaal secretariaat is er natuurlijk in de eerste plaats om uw salarisadministratie te vergemakkelijken. Maar als u voor Partena Professional kiest, profiteert u ook van onze sociaal-juridische expertise en advies om de vergoeding van uw medewerkers te optimaliseren.

Vraag een oplossing op maat voor uw loonadministratie

Waarom kiezen voor het sociaal secretariaat van Partena Professional?

Een eigen Payroll Consultant

Uw Payroll Consultant is uw vaste aanspreekpunt voor informatie en advies. In zijn afwezigheid neemt zijn vaste vervanger het zonder problemen over.

Praktische software

Vertrouw op onze modulaire en gebruiksvriendelijke software om uw loonadministratie te vergemakkelijken. Samen met uw salarisadviseur stelt u het softwarepakket samen dat u nodig hebt. Niet meer, niet minder.

Sociaal-juridische expertise

Partena Professional stelt zijn ervaren juristen ter beschikking zodat u zeker bent van correcte en pragmatische informatie. Extralegale voordelen of flexibiliteit voor uw medewerkers? Wij helpen u met concreet advies.

Partner van uw financiële expert

Wij doen het nodige om ervoor te zorgen dat uw accountant, boekhouder of fiscalist uw salarissen snel kan integreren in uw boekhouding en al uw boekhoudkundige documenten op elk moment kan raadplegen. 

SAP SuccesFactors, de sleutel tot uw succes

Kies voor een complete suite om uw personeelsbeleid te automatiseren. Met HRIS van SAP SuccessFactors wordt het beheer van uw talenten, uw personeelsadministratie en uw menselijk kapitaal nog eenvoudiger.

Alles over deze oplossingen

Vereenvoudig uw personeelsbeheer met onze tools

Ontlast uw personeelsafdeling met de tools uit het softwareaanbod van Partena Professional. Kies voor een soepel en geautomatiseerd personeelsbeheersysteem. Partena Professional adviseert u en implementeert deze tools op maat van uw bedrijf.

Ontdek ons aanbod

Profiteer van topexpertise op vlak van human resources
 

Wanneer een bedrijf groeit, krijgt het nieuwe behoeften. Partena Professional staat klaar om te antwoorden op die nieuwe vragen, op de manier die u het beste uitkomt. Optimalisatie van uw human resources, uitbesteding van bepaalde taken of zelfs het volledige beheer van uw personeel, advies over sociaal-juridische kwesties: u kiest zelf een oplossing op maat, aangepast aan uw behoeften en strategie.

Vind eindelijk de HR-expertise die u nodig hebt

Waarom kiezen voor de HR-oplossingen van Partena Professional?

Expertise

Partena Professional beschikt over sociaal-juridisch experts en specialisten op vlak van loon- en personeelsbeheer, die samenwerken om uw bedrijf te ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Flexibiliteit

Onze experts werken ter plaatse of vanop afstand, voor een project of op lange termijn, als aanvulling op uw teams of door hen volledig te ontlasten van bepaalde taken. Aan u de keuze. 

Efficiëntie en effectiviteit

Of het nu gaat om het optimaliseren van het salarispakket van uw medewerkers, het implementeren van nieuwe extralegale voordelen, het ontwikkelen van een HR-strategie of het versterken van de efficiëntie van uw teams: u kan er alleen bij winnen.

Uw HR uitbesteden, de oplossing voor uw onderneming?

Human resources wordt steeds vaker uitbesteed in België. Maar is het ook een geschikte oplossing voor uw situatie? Ontdek wat zo’n aanpak voor u kan betekenen, of u nu een KMO dan wel een groot bedrijf bent.

Lees meer

Nood aan een specifieke expertise?

De experts van Partena Professional begeleiden u bij diverse specifieke projecten om uw personeelsbeheer te optimaliseren.

Ontdek ons dienstenaanbod 

Gerelateerde artikels