Motiveren van je teams met MyChoice en MyChoice Sustainable

Het geheim van een betrokken en performant team ligt vaak in hoe je hen beloont. Loonoptimalisatie is de sleutel tot het creëren van een omgeving waarin je medewerkers niet alleen tevreden zijn met hun beloning, maar ook gemotiveerd zijn om hun beste beentje voor te zetten.

 

 

Ik wil gecontacteerd worden

Wat is een cafetariaplan? 

Het is heel eenvoudig. Een cafetariaplan stelt je in staat om elementen op te nemen in je beloningsbeleid, zoals mobiliteitsopties (autoverhuur, fiets, enz.), multimedia, en een goede balans tussen werk en privé (extra vakantiedagen, verzekeringen, enz.). Bovendien kun je ook duurzame voordelen opnemen, zoals een fiets of een tweedehands auto, of refurbished multimedia-apparatuur.

 

Wat zijn concreet de voordelen voor jou als werkgever?

Handhaving van je loonbeleid
je voegt elementen toe zoals mobiliteitskeuzes, multimedia en werk-privébalans in overeenstemming met jouw loonbeleid.
Raket
Geen toename van je loonkosten
je beschikt over een krachtig middel om talent aan te trekken, te motiveren en te behouden, zonder dat jouw loonkosten stijgen.
Win-winsituatie
je implementeert een unieke oplossing die voldoet aan de behoeften van al je medewerkers, ongeacht hun generatie. Bovendien verhoog je hun koopkracht.
Uniciteit
Slechts 5% van de KMO's biedt een cafetariaplan aan hun medewerkers. Je maakt dus echt het verschil in de steeds competitievere context van de war on talent.
Duurzame betrokkenheid
Met MyChoice Sustainable neem je concreet jouw duurzaamheidsbeleid in handen en beschik je over tastbare elementen die worden meegenomen in je jaarverslag (verplicht vanaf 2024).
Betrokkenheid
MyChoice Sustainable blijkt een belangrijk pluspunt te zijn om de jongere generatie aan te trekken: meer dan de helft van de jongeren houdt rekening met het duurzaamheidsbeleid van een bedrijf bij het kiezen van hun werkgever.

Wat vinden onze klanten van MyChoice?

"Om onze kansen te vergroten om schaarse profielen aan te werven, moeten we iets extra's bieden. De flexibiliteit van een cafetariaplan verbetert ons aanbod tijdens sollicitatiegesprekken", zegt Aurélie Maquils, HR-manager bij Louyet Group.

"We merken dat sommige mensen nood hebben aan meer flexibiliteit dan de twintig wettelijke vakantiedagen die we vroeger voorzagen", aldus Melissa Vande Velde, HR-manager bij Starring Jane