Uw eigen onderneming starten was nog nooit zo eenvoudig

Heeft u een idee, de zin om te ondernemen of de capaciteiten? Dankzij onze expertise worden uw dromen werkelijkheid. Doe een beroep op onze professionele coaching die u stap voor stap begeleidt. Start uw onderneming met een gerust gemoed.

Partena Professional, uw one-stop-shop

Onze diensten helpen onze klanten vlot en in alle rust op weg. Ontdek alle oplossingen voor ondernemers.

Bekijk ons aanbod

Start zonder zorgen met Partena Professional

Een eigen zaak starten is een belangrijke beslissing, waar u op voorhand ongetwijfeld al goed over nagedacht hebt. Persoonlijke of financiële risico’s, wettelijke of administratieve verplichtingen en andere obstakels beletten u misschien om de sprong naar het ondernemerschap te wagen. Gelukkig staat Partena Professional paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Doe een beroep op onze experts en neem met professionele begeleiding makkelijk alle administratieve en wettelijke hordes die komen kijken bij het starten van een eigen zaak. Bij Partena Professional gaan we tot het uiterste om ook van uw onderneming een succes te maken.  

Zo adviseren we u bij de keuze van uw statuut, het opstellen van een businessplan en de zoektocht naar financiële middelen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vragen rond een gewaarborgd inkomen en uw sociale rechten en plichten. We denken ook al graag mee over de volgende stap in de ontwikkeling van uw activiteiten. Dat maakt Partena Professional een betrouwbare partner bij het starten van uw onderneming. Met de steun van een expert gaat u met een gerust hart van start.

Uw eigen onderneming starten met Partena Professional, dat is…

Eenvoudig

Wij begeleiden u met onze expertise en praktische tools bij elke stap van uw project.

Snel

Online een eigen zaak starten of advies op maat in een van onze kantoren. U kiest.

Zonder risico

Met onze juridische en administratieve expertise neemt u altijd de juiste beslissing.

Voordelig

Doe een beroep op ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners en geniet bij hen verschillende voordelen.

Klaar om uw eigen onderneming te starten in enkele klikken?

Uw beslissing staat vast en u heeft alle nodige informatie verzameld? Wacht niet langer! Met ons digitaal ondernemingsloket kunt u alle administratieve zaken in orde brengen die nodig zijn om uw onderneming of zelfstandige activiteit te starten. Uw onderneming starten was nog nooit zo eenvoudig.

Meer informatie nodig?

Hebt u nog vragen of wil u een aanpak op maat?

Ontdek of jij klaar bent om te starten als zelfstandige!

Succes scan

Gerelateerde artikels