Financier uw onderneming met Spreds

Het is niet altijd vanzelfsprekend om financiering te vinden om een eigen zaak te starten of een project te verwezenlijken. Maar wat als u een beroep zou doen op crowdfunding? Sinds enkele jaren maken meer en meer ondernemingen gebruik van deze vorm van financiering.

Om nóg verder te gaan in onze missie om ondernemers te ondersteunen en hen te begeleiden in elke fase van de levenscyclus van hun onderneming, heeft Partena Professional zich geassocieerd met Spreds (vroeger MyMicroInvest), het grootste crowdfundingplatform van België.

Met meer dan 32.000 leden is Spreds ongetwijfeld de grootste nationale speler uit de sector, die zich niet alleen maar beperkt tot fondsenwerving. Een van hun doelen is om een oplossing te bieden aan het financieringsprobleem van startups.

Spreds is een van de eerste crowdfundingplatformen dat Tax Shelter wettelijk kan aanbieden aan zijn klanten, en is zeer snel uitgegroeid tot expert in deze materie. Het Tax Shelter-programma is dé gelegenheid voor iedereen die minder belastingen wil betalen en in jonge ondernemingen wil investeren.

Download ons ebook om alles te ontdekken over de financiering van uw bedrijf via de Tax Shelter!

Download het ebook

Gerelateerde artikels