Personeelsadministratie zoals het hoort

Personeel beheren is vakwerk. Bij Partena Professional vindt u de sociaal-juridische en fiscale expertise die u nodig hebt, gekoppeld aan krachtige maar gebruiksvriendelijke payrollsoftware.

Reken op het sociaal secretariaat van Partena Professional

Uw persoonlijke Payroll Consultant ondersteunt u met juridische expertise, vereenvoudigt uw payrolladministratie en stelt samen met u het softwarepakket samen dat bij uw situatie past. Of u nu tijdelijk hulp nodig hebt of een volledig takenpakket wilt uitbesteden: op Partena Professional kunt u rekenen. We geven u graag ad hoc advies of werken structureel met u samen.

Laat u begeleiden door een expert

Ga voor een optimaal personeelsbeleid met efficiënte loonverwerking

Boek nu uw video afspraak met onze experts

Een vaste Payroll Consultant

Uw Payroll Consultant is uw vaste aanspreekpunt voor informatie en advies. We zorgen ook voor een back-up mocht deze vaste contactpersoon afwezig zijn.

Praktische software

Reken op onze modulaire en eenvoudig te gebruiken software om uw loonadministratie te vergemakkelijken. U stelt samen met uw payroll consultant het softwarepakket samen dat u nodig hebt. Niet meer en zeker niet minder. Ontdek ons ​​aanbod. 

Pragmatische sociaal-juridische expertise

Partena Professional stelt zijn ervaren juristen tot uw beschikking om u correcte en pragmatische antwoorden te geven over complexe materie op vlak van tewerkstelling en verloning. Extralegale voordelen of flexibiliteit voor uw werknemers, wij maken alles helder.

Wij werken samen met uw financieel expert

We zorgen ervoor dat uw boekhouder, accountant of fiscalist uw lonen snel in de boekhouding kan verwerken en steeds uw loon- en boekhouddocumenten kan raadplegen.

"Loonberekening is een wezenlijk onderdeel van het HR-beleid. De loonfiches moeten overzichtelijk en correct zijn en de vorm ervan moet niet te vaak veranderen. Dankzij de samenwerking met Partena Professional win ik kostbare tijd die ik kan besteden aan andere taken die me nauw aan het hart liggen"

- Caroline Poelaert, HR-directeur Groupe Gobert

U wilt iemand aanwerven?

Partena Professional informeert en adviseert u. Wij zijn er om u te helpen bij alle praktische aspecten van de aanwerving.

 

"Informatie uitwisselen gebeurt heel vlot. We hebben een vaste contactpersoon voor onze payroll die ons dossier perfect kent. Ik kan die continuïteit heel erg appreciëren."

- Aurélie Gribomont, mede-oprichtster Generous ​​​​​​​

Outsourcen van personeelsbeheer

Reken op onze gebruiksvriendelijke, modulaire software om uw loonadministratie te vereenvoudigen. Samen met uw Payroll Consultant bepaalt u het softwarepakket dat u nodig hebt. Niet meer en niet minder.

Besteed uw personeelsbeheer uit

Hebt u nog vragen of wilt u graag met ons bespreken hoe we u kunnen ondersteunen? Kom praten met onze experts. ​​​​​​​

Boek nu uw video afspraak met onze experts

Gerelateerde artikels