Over Partena Professional

Als ondernemer zorgt u voor de fundamenten van onze economie. Partena Professional wakkert uw passie aan door met dezelfde drive en ambitie de perfecte partner voor uw plannen te zijn. Expert op het juiste moment, adviseur wanneer u daar nood aan hebt. Samen met u kijken we vooruit en werken we tot het werkt.

Partena Professional werkt voor u 

Starters en zelfstandigen toegang bieden tot een sterk netwerk van partners, het juiste advies om het loon te beschermen van de vrije beroepers, een HR-groeiplan voor kleine en middelgrote ondernemingen die zich willen ontwikkelen, op een efficiënte manier het loon beheren van de vele werknemers binnen de grote ondernemingen.

Dat is waar wij goed in zijn. Wij luisteren naar wat u nodig hebt en doen er alles aan om ook van uw verhaal een succes te maken. Op uw tempo, maar altijd met de volgende stap in het achterhoofd. Want dàt is ondernemen.

Partena Professional in cijfers

Kantoren icoontje

32 kantoren

1800 werknemers

1.800 medewerkers

65000 ondernemingen

81.000 ondernemingen

170000 zelfstandigen icoontje

140.000 zelfstandigen

omzet icoontje

195 miljoen euro omzet

Partena Professional in de pers

Onze kernwaarden

Great place to work icon

Great Place to Work®

Werken bij Partena Professional is werken met de nodige flexibiliteit, voordelen op maat en inspraak op alle niveaus van onze organisatie. Dat zeggen wij niet, dat zeggen onze medewerkers. Zij geven jaarlijks hun mening over onze organisatie en op basis daarvan zetten wij onze volgende stappen, op weg naar een inspirerende werkplek.

CEI icon

Tevreden klanten

Partena Professional is dankzij haar jarenlange ervaring expert in HR en ondernemerschap, met klantentevredenheid als topprioriteit. De Customer Engagement Index (CEI) helpt ons om constant te meten waar we op dat vlak staan en duidelijk te maken waar er nog werk aan de winkel is. Zo kunnen we snel vooruitgang boeken en onze klanten altijd de best mogelijke dienstverlening bieden.

Verantwoord ondernemen icon

Verantwoord ondernemen

We zetten de maatschappelijke betrokkenheid van onze collega's graag om in een collectieve doelstelling voor Partena Professional. Elk agentschap heeft zijn eigen green ambassador, die samen een team vormen dat elkaar inspireert en motiveert. Zo realiseerden we onder andere een ecologisch verantwoord beheer van onze gebouwen en krijgt elk team de ruimte om zelf concrete acties te bedenken en uit te voeren.

Hoe we u helpen

Zaak starten

Zaak starten

Wij begeleiden u bij elke stap van de oprichting van uw onderneming.

Inkomen beschermen

Personeel beheren

Reken op het sociaal secretariaat van Partena Professional.

HR-expertise inwinnen

Uw onderneming verdient de beste HR-expertise.

Wat klanten over ons zeggen

Lees onze testimonials

Over de Partena groep

Partena helpt u zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Met Partena Professional helpen we ondernemers om vlotter te ondernemen en sterker te groeien, of het nu om starters gaat dan wel grote bedrijven met hun specifieke HR-uitdagingen.

Partena Professional Organogram 2020

Gerelateerde artikels