U verdient de beste expertise op maat

Uw onderneming draait goed en groeit. Omdat uw organisatie voortdurend in verandering is, blijft ook het HR-beleid continu een uitdaging. Uw HR-team dient dan ook van steeds meer markten thuis te zijn. Bijblijven met de meest actuele sociaaljuridische regelgeving is alvast geen evidentie. De optimale verlonings- en beloningsstrategie combineren met het beheersen van de personeelskost is een continue evenwichtsoefening. Het performantiebeleid moet scherp blijven en de jacht op talent is altijd open.

We groeien met u mee!

Uw onderneming staat niet stil, maar is voortdurend in beweging. Wij helpen u om succesvol te zijn, met slimme innovaties die het ondernemen voor u gemakkelijker maken.

De meeste organisaties komen op een bepaalde moment tijd, personeel en/of competenties te kort, omdat ze snel groeien, iemand tijdelijk uitvalt, of een bepaald project een piek in mankracht of expertise vraagt. En dan is Partena Professional er voor u.

Bonus Optimization Plan

Welke bonusvorm is het meest opportuun?

Doe de test en maak de juiste keuze

Onze juristen, payroll- en organisatie-experten staan klaar om samen met u aan de slag te gaan. Voor een korte of lange periode. Omkaderd door efficiënte tools zijn zij er voor specifieke vragen of complexe projecten of om het volledige personeelsbeheer over te nemen indien u dat wenst. Bij u op kantoor of vanuit Partena Professional.

Internationalisatie

Breidt u uw activiteiten uit over de grenzen heen? Dan wordt personeelsbeheer ook wat complexer.

Laat u adviseren

U behoudt de controle, wij zijn het verlengstuk van uw HR-team. Zo bent u verzekerd van de meest kostenefficiënte manier om uw HR-team te versterken.

Hoe kunt u uw HR-beleid optimaliseren?

Vereenvoudig uw personeelsbeheer

 

Uw dagelijks personeelsbeheer en -administratie is bij ons in goede handen. Uw vertrouwde Payroll Consultant volgt alles nauwkeurig op, rekening houdend met de relevante sociaaljuridische actualiteit.

U kunt tevens beroep doen op onze juridische experten en HR-adviseurs. Voor een korte of langere periode, een specifiek project, bij u op kantoor of vanuit Partena Professional.

Onze softwaretools helpen u om uw HR-uitdagingen efficiënter te organiseren. 

Meer weten?

Lees meer

Haal meer uit verloning en beloning

 

Ervaart u ook een loonhandicap in de war for talent? Beter verlonen tegen een zo laag mogelijke kost? Extralegale voordelen, wat is interessant? Laat u adviseren over de optimale verloningsmix.

Verhoog de loyaliteit van uw medewerkers met een cafetariaplan

Individueel of collectief belonen? Of eerst een reward strategie uitwerken? Cash bonus, loonbonus (cao 90), winstpremie, of warrants toekennen? Schakel onze experts in.

Meer weten over BOP

Lees meer

Verbeter uw HR-processen

 

Uw HR-strategie staat op punt ? Wilt u uw payroll taken externaliseren? Doe een beroep op onze experts.

Staat u voor een uitdagend HR-project of veranderingstraject? Contacteer ons. U bepaalt of u louter ons advies, onze project management skills, of een HR-expert binnen uw team wenst in te schakelen.

Meer weten?

Lees meer

Uw mensen als kracht van uw organisatie

 

Het juiste talent vinden, en ook houden. Als tevreden medewerker, die zich een lid van de ‘club’ voelt. Van (pre-)boarding tot een traject om het leiderschap te verhogen.

Wij hebben HR-experts in huis die vertrouwd zijn met methodologieën om uw uitdagingen te ondersteunen.

Meer weten?

Lees meer

Focus on your business as usual, we take care of your HR project end to end

U wenst HR-processen te optimaliseren of te automatiseren? Wij hebben de expertise omtrent alle tools in de markt en kunnen u hierbij ondersteunen.

Meer weten?

Nood aan HR-expertise op maat van uw bedrijf?

Doe een beroep op onze payroll, legal en HR-experts.

Gerelateerde artikels