Ondernemer, verzeker u van de beste bescherming

Als zelfstandige of bedrijfsleider gaat al uw aandacht naar uw activiteit en uw klanten. U wil vermijden dat u zich zorgen moet maken over de toekomst of uw persoonlijke situatie. Daarom heeft Partena Professional verschillende oplossingen ontwikkeld om u toe te laten uw inkomen te beschermen en uw sociale dekking te optimaliseren.

Sluit u aan

Vergemakkelijk uw administratie: sluit u aan bij ons sociaal verzekeringsfonds en ontdek ook onze andere diensten die uw leven als zelfstandige vergemakkelijken.

Word klant

U bent goed geplaatst om het te weten: het statuut van zelfstandige biedt minder bescherming dan dat van een werknemer. Ondernemen is ook risico’s nemen, maar u vraagt zich natuurlijk af hoe u zichzelf, uw bedrijf en uw familie beschermt.

Wat is de meest voordelige keuze voor mijn verloning? Wat gebeurt er met mij en mijn onderneming bij ziekte of een werkongeval? En wat met mijn pensioen? Als ideale partner van zelfstandigen en bedrijfsleiders heeft Partena Professional verschillende unieke oplossingen ontwikkeld om u van antwoorden te voorzien op al deze vragen.

Uw inkomen beschermen en optimaliseren, makkelijk uw sociale bijdragen beheren, maar ook uzelf beschermen in geval van pech of u voorbereiden op het afsluiten van uw carrière: wij ondersteunen u zodat we samen de persoonlijke risico’s tot een minimum kunnen herleiden.

Dankzij onze raad en praktische tools wint u tijd, beperkt u de administratieve rompslomp en bent u zeker dat u goed beschermd bent. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

Ontdek onze tools

Sluit u aan

Word klant van ons sociaal verzekeringsfonds in enkele muisklikken.

Bereken uw inkomsten en lasten

Gebruik onze simulatoren om uw inkomsten en sociale lasten te berekenen.

Optimaliseer uw sociale dekking

Bereken de kost van een optimale bescherming met onze Social Security Optimiser.

Nog vragen? Of graag meer informatie?

Gerelateerde artikels