Geniet van de doelgroepvermindering: werf aan voor einde dit jaar!

Auteur: Jonas Verplanken (Legal Expert)
Leestijd: 1min
Publicatiedatum: 13/11/2023 - 16:34
Laatste update: 13/11/2023 - 16:44

Werkgevers die voor einde 2023 nog personeel aanwerven kunnen mogelijks nog genieten van de doelgroepvermindering voor eerste aanwerving(en). Vanaf 1 januari 2024 zal deze vermindering immers ingrijpend veranderen.

 

In een vorige infoflash gaven we reeds aan wat er wijzigt aan deze doelgroepvermindering. Deze wetgeving werd ondertussen gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. We wachten nog op het uitvoeringsbesluit dat de overgangsmaatregelen voor de vermindering van de 4e, 5e, en 6e werknemers vastlegt.

Als u dus van plan bent bijkomende werknemers aan te werven raden we u aan dit te doen vóór het einde van dit jaar.

 

Bron: Wet van 16 oktober 2023 houdende diverse bepalingen inzake sociale zaken (1), B.S. 31.10.2023

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden. Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes). Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to-date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld. Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadpleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.