Boekhouder, fiscalist en accountant, maak de keuze die uw werk vergemakkelijkt

Om uw werk zo goed mogelijk te kunnen doen moet u kunnen rekenen op betrouwbare partners. Dat is waarom Partena Professional nauw samenwerkt met de professionals in de sector en u ondersteunt zodat u uw klanten de beste service kan bieden.

Partena Professional, uw bevoorrechte partner

Als boekhouder, fiscalist, accountant of trustee weet u beter dan wie ook dat uw beroep de laatste jaren sterk geëvolueerd is, en dat al lang meer inhoudt dan cijfers op een rijtje zetten om de rekeningen van uw klanten te maken. Zij doen steeds meer een beroep op uw advies om hun statuut, inkomsten en resultaten te optimaliseren.

Om ervoor te zorgen dat u uw taken beter kunt uitvoeren, beschikt u over een bevoorrecht contactpunt en een snelle toegang tot onze expertise. Daarbovenop heeft Partena Professional voor u een pak praktische tools en hulpmiddelen. Zo wint u tijd en kunt u zich verder concentreren op de taken van grote toegevoegde waarde.

Om deze samenwerking te versterken zijn we overigens nauw gaan samenwerken met de professionals in de sector.

Profiteer mee van onze expertise

Door samen te werken met Partena Professional geniet u verschillende partnervoordelen.

Contacteer nu onze experts

Werken met Partena Professional als professional verzekert u van vele voordelen:

Een uniek contactpersoon

Hebt u een vraag over het dossier van een klant voor het ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds of het sociaal secretariaat? U beschikt over een unieke gesprekspartner voor al uw vragen.

Een samenwerking in alle vertrouwen

Overtuigd dat onze activiteiten complementair zijn met de uwe, en dat een optimale samenwerking onze gemeenschappelijke klanten ten goede komt, hebben we een uniek niet-concurrentiebeding ondertekend.

Een door professionals erkende partner

Partena Professional bindt zich op een duurzame manier aan cijferprofessionals. Dat is waarom we akkoorden hebben gesloten met de belangrijkste professionele organisaties. Met hen hebben we regelmatig contact om een vertrouwensrelatie op te bouwen en alle omstandigheden te creëren voor een optimale samenwerking.

Word onze bevoorrechte partner

Door samen te werken met Partena Professional geniet u verschillende partnervoordelen.

Contacteer ons en word partner

Gerelateerde artikels