Belangrijke mededeling: Roeland Van Dessel, CEO ad interim van Partena Professional

Auteur: Partena Professional (HR Provider)
Leestijd: 2min
Publicatiedatum: 06/12/2023 - 15:32
Laatste update: 06/12/2023 - 15:34

Met groot genoegen kondigen wij aan dat Roeland Van Dessel de leiding van Partena Professional overneemt als interim CEO. Met zijn verworven expertise als gedelegeerd bestuurder van Travvant, de outplacementtak van EASYPAY GROUP, en als lid van de Raad van Bestuur van Partena Professional / EASYPAY GROUP, zal hij ons verder begeleiden in onze groei en ontwikkeling.   

 

Samen met het voltallige management en alle teams van Partena Professional en EASYPAY GROUP zal Roeland Van Dessel zich focussen op de integratie van EASYPAY GROUP en op de realisatie van onze nieuwe strategie die werd goedgekeurd door de Raad van Bestuur. Een strategie die de focus op mensen en waarden benadrukt, dewelke van Partena Professional een belangrijke speler maken in de HR-dienstensector in België  

De groei en ontwikkeling van Partena Professional in de afgelopen 25 jaar heeft onze positie als tweede grootste HR-dienstverlener in België vorm gegeven. Wij willen al onze medewerkers, klanten en partners bedanken voor hun voortdurende steun. En we kijken er naar uit om dit spannende avontuur verder te zetten onder leiding van Roeland Van Dessel.

Gerelateerde artikels