U bent een expert in uw vak? Wij ook

Het is niet omdat u zelfstandige bent dat u er alleen voor staat. Met Partena Professional staat er een hele ploeg experten klaar die u ondersteunt bij de ontwikkeling van uw onderneming. Zo kan u zich volledig op uw activiteiten concentreren.

Partena Professional, uw one-stop-shop

Onze diensten helpen onze klanten vlot en in alle rust op weg. Ontdek alle oplossingen voor ondernemers.
 

Bekijk ons aanbod

Richt alle aandacht op uw bedrijf, wij doen de rest

 

Als zelfstandige zijn uw klanten uw bestaansreden. Ze verwachten veel van u, en u wil ze het beste geven. Maar wie ontfermt er zich over u, terwijl u zich over hen ontfermt?

Want zelfstandig zijn brengt een karrenvracht aan verantwoordelijkheden met zich mee. Loopt u de hele tijd van hot naar her, zwemt u in een papierberg en hebt u de indruk dat men van u verwacht dat u op elk gebied een specialist bent?

Partena Professional neemt administratieve taken uit handen van zelfstandigen, maar stelt ook de expertise van haar specialisten ter beschikking. Vaardigheden die een bedrijf doen groeien.

Partena Professional is dus meer dan een eenvoudig sociaal verzekeringsfonds of een sociaal secretariaat. Werkt u met ons, dan hebt u niet enkel toegang tot de tools en diensten om uw administratie, verzekeringen of eventuele werknemers makkelijker te beheren, maar beschikt u ook over ervaren contactpersonen die u adviseren over en begeleiden bij uw beslissingen in elke stap van uw carrière als zelfstandige. Zo bent u gerust en wint u tijd voor uw klanten. U kunt doen waar u goed in bent, wij zorgen voor de rest.

Benieuwd hoe wij uw leven eenvoudiger kunnen maken?

Wil u weten wat wij voor u kunnen doen, hebt u concrete vragen of wil u een persoonlijke aanpak?

 

Als zelfstandige helpt Partena Professional u:

Uw inkomsten te beschermen

Statuten, lonen, sparen, pensioen, verzekeringen … Wij helpen u op weg naar de beste bescherming, voor u en uw onderneming.
 

Uw groei te vergemakkelijken

Advies op maat, financiering, juridische assistentie, aanwervingen, beheer van betalingen of wagenpark: wat ook uw noden zijn, wij hebben de expertise en praktische hulpmiddelen om eraan te beantwoorden.

Exclusieve voordelen te genieten

Maak kennis met ons uitgebreid netwerk van betrouwbare partners en profiteer van de voordelen.

Gerelateerde artikels