Geniet van de beste verzekeringsproducten met P&V Verzekeringen

Ga voor een optimale sociale zekerheid met Partena Professional. De sociale dekking voor zelfstandigen is immers beperkter dan die van loontrekkenden. Het is dan ook enorm belangrijk om de juiste keuzes te maken en je goed te informeren, om zo latere problemen te vermijden.

Partena Professional en P&V bundelen hun krachten, overkoepeld door één gemeenschappelijke visie: de ondernemer is een belangrijke motor van onze economie. Maar dat is niet het enige punt dat de twee partijen met elkaar verbindt. Het centraal stellen van de klant zit bij beiden in het DNA, en dat vertaalt zich in een gepersonaliseerde, dynamische en reactieve aanpak van hun diensten.

Een zelfstandige of bedrijfsleider die een beroep doet op de diensten van Partena Professional heeft dus automatisch toegang tot de verzekeringsexpertise van de P&V-agenten.

Waarom lid worden van P&V?

Een compleet pakket

Dankzij onze samenwerking met P&V kunnen we ons bestaande aanbod uitbreiden. Zo geven we onze klanten de mogelijkheid om de basisdekking die wordt aangeboden door ons sociaal verzekeringsfonds optimaal aan te vullen. Je hebt dus toegang tot een compleet gamma met supplementaire producten.

Een praktische diagnose

Met de unieke simulatietool van Partena Professional kunnen zelfstandigen en bedrijfsleiders online hun behoeften evalueren wat betreft sociale dekking en verzekering, inclusief de bijbehorende P&V-producten. Zo kan elke zelfstandige zich beter beschermen en zijn pensioen anticiperen, evenals zijn medewerkers, zijn bezittingen en derden beschermen.

Oplossingen op maat

Door de verzekeringsexpertise van de P&V-agenten te koppelen aan de diensten van Partena Professional kunnen we aan ondernemers een one-stop oplossing bieden, zowel voor hun professionele als voor hun privébehoeften. Dat levert voor hen een belangrijke tijdswinst op, maar vooral zullen ze kunnen beschikken over een compleet pakket aangepast op hun maat en uitgerust met het nodige juridische advies.

Gepersonaliseerd advies op maat

De agenten van P&V helpen je van dichtbij - letterlijk. Hun kantoren liggen vaak in de buurt van die van Partena.

Bekijk hier welke aanvullende verzekeringsproducten je via P&V kunt bekomen. Ontdek onder andere een uniek voorstel voor het pensioen voor zelfstandigen: de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ). Hiermee kunnen zelfstandigen zonder vennootschap een extra pensioenkapitaal opbouwen op een fiscaal voordelige manier, bovenop hun VAPZ. 

Ben je geïnteresseerd in een verzekeringsoplossing op maat?

Contacteer P&V

Gerelateerde artikels