Sociaal overleg: onze dienstverlening na de sociale verkiezingen 2024

Bij Partena Professional begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen van HR-management in het hedendaagse bedrijfsleven. Onze nieuwe dienstverlening is speciaal ontworpen om bedrijven in België te ondersteunen bij het navigeren door het landschap van sociaal overleg en de leefwereld ná de sociale verkiezingen. Wij bieden uitgebreide ondersteuning om je HR-praktijken niet alleen conform de wetgeving te houden, maar ook te optimaliseren voor maximale kostenefficiëntie en effectiviteit.

 

Onze diensten richten zich op het cruciale aspect van sociaal overleg, van de oprichting van sociale organen tot de strategische inzet van arbeidsrelaties en strategische ondersteuning in het sociaal overleg. Met onze ondersteuning zorgen we ervoor dat je bedrijf voorbereid is op succesvolle interacties met vakbonden en een vruchtbare werkomgeving creëert.

Onze Pakketten 

Ontdek de beste oplossing voor je sociaal overleg na de sociale verkiezingen 2024. 

Quick Start

Snelle en efficiënte start

Voor bedrijven die voor het eerst overlegorganen opzetten en dus beginnen met sociale dialoog, bieden wij ons "Quick Start" pakket aan.


Binnen dit pakket ontvang je van onze experts:

 • Een "in company" training over het functioneren van jouw overlegorg(a)an(en) gevolgd door een vragen- en antwoordsessie
 • Onze sjablonen en begeleiding bij het opstellen van jouw intern(e) reglement(en)
 • Ondersteuning bij de organisatie van de eerste vergadering van jouw overlegorg(a)an(en)

 • Social Dialogue Partner

  Persoonlijke begeleiding gedurende jouw vier jaren van sociale dialoog

  Ons tweede pakket biedt voortdurende en gepersonaliseerde ondersteuning voor jouw sociale dialoog. Naast de ondersteuning die we bieden binnen ons "Quick Start" pakket, fungeren we hier als jouw partner om je maandelijkse vergaderingen te begeleiden, voor te bereiden en vragen met betrekking tot jouw sociale dialoog te beantwoorden.


  Dit pakket omvat:

 • Begeleiding bij de organisatie van jouw maandelijkse vergaderingen (voorbereiding, aanwezigheid en opvolging)
 • Ondersteuning bij vragen die in deze context worden gesteld
 • Doorlopende coaching en training

 • Strategic Dialogue Partner

  Strategische Ondersteuning

  Voor een diepgaande strategische benadering van sociaal overleg bieden we Pack 3. Dit pakket bevat gespecialiseerde juridische ondersteuning in collectief arbeidsrecht om je bedrijfsstrategieën te ondersteunen en te adviseren binnen het kader van sociaal overleg.


  Je profiteert van:

 • Persoonlijke begeleiding door een specialist in collectief arbeidsrecht
 • Strategische planning en agenda-setting voor sociaal overleg
 • Ondersteuning bij onderhandelingen met vakbonden om sociale vrede te waarborgen

 • Kies voor Partena Professional

  Vertrouw op Partena Professional om je sociaal overleg soepel en effectief te laten verlopen. Onze pakketten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van je bedrijf, van de installatie van de basis tot de verfijning van je strategie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen.