Payroll voor kleine ondernemingen: SmartSalary

Lonen voorbereiden of loonresultaten raadplegen?

Met de onlinetool SmartSalary kan dit waar en wanneer u maar wilt. Het enige wat u nodig heeft is toegang tot het internet.

Waarom SmartSalary?

Lonen beheren en die administratief opvolgen zijn essentiële taken binnen uw kmo. Met SmartSalary, een cloud-based applicatie, kunt u uw loonadministratie online beheren. Dankzij deze efficiënte, snelle en gebruiksvriendelijke tool kunt u zich volledig concentreren op uw eigen vak. Geen tijdverlies!

Facile

Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en veilig

De beveiligde digitale omgeving van SmartSalary is aangenaam en gebruiksvriendelijk met intuïtieve schermen. U hoeft geen expert in loonadministratie of sociale wetgeving te zijn om deze tool te kunnen gebruiken: SmartSalary geeft duidelijke en nauwkeurige beschrijvingen. Vakantiedagen, ziekte of afwezigheden ingeven? Eenvoudige informatie over uw medewerkers wijzigen (adres, kinderen ten laste, bankrekening, enz.)? Dat is kinderspel.

Een duidelijk en snel overzicht van uw loonbeheer

Een duidelijk en snel overzicht van uw loonbeheer

Met SmartSalary kunt u de lonen voorbereiden en de resultaten bekijken. U krijgt onmiddellijk een duidelijk zicht op de loonadministratie van uw onderneming. Direct na de loonberekening is alle informatie online beschikbaar en kunt u die op uw pc, tablet of smartphone bekijken. U ontvangt de informatie ook automatisch in uw mailbox.

à portée de main

Alle informatie binnen handbereik

Vraagt een werknemer  u een kopie van een loondocument of een fiscale fiche? Geen probleem! U kunt het document online bekijken en meteen afdrukken. Stelt een werknemer u vragen over zijn vakantie, nettoloon, overuren of de betaling van zijn loon? U kunt alle antwoorden direct terugvinden via SmartSalary op uw pc, tablet of smartphone.

à portée de main

Alles gecontroleerd door een specialist

De final touch is de verantwoordelijkheid van uw vaste Payroll Consultant. Hij controleert alle ingaven en of de gegevens correct zijn. Hij zal u ook helpen met de meer specifieke aspecten (RSZ, tijdskrediet, enz.) en beantwoordt al uw vragen. Na de controle van uw ingaven en de finale berekening van de lonen zal Partena Professional de nettolonen aan uw medewerkers betalen.

Met SmartSalary verspilt u geen onnodige tijd en kunt u op twee oren slapen.

Gerelateerde artikels