Outsourcing van uw HR: onze professionele oplossingen

Benieuwd of outsourcing nuttig kan zijn voor uw onderneming?

Wij zoeken samen met u oplossingen op maat van uw behoeften

Contacteer ons

Omwille van de toegenomen complexiteit van Human Resources en de sociale wetgeving, wordt het steeds moeilijker voor bedrijven om intern over alle expertises te beschikken. Dat is waarom uitbesteding (of outsourcing) zich de laatste jaren opwerpt als een voordelige oplossing, zowel voor kleine als middelgrote en grote ondernemingen.

Partena zorgt voor experten die op een flexibele manier al uw HR-taken volledig of gedeeltelijk opnemen. Zo kan u zich op uw core business concentreren en de rest aan specialisten toevertrouwen.

De voordelen van outsourcing:

Professionaliteit

Hebben uw medewerkers geen tijd of onvoldoende expertise om bepaalde taken uit te voeren? Onze consultants voorzien u voortdurend van het beste advies en actuele informatie voor uw onderneming.

Beschikbaarheid

Onze externe HR-consultants zijn onmiddellijk beschikbaar en snel vervangbaar. Dat is, zeker in dringende situaties, van onschatbare waarde.

Veelzijdigheid

We vinden een partner op maat van uw onderneming, met de expertise die u nodig heeft. We beschikken over specialisten in alle domeinen van Human Resources.

Rendement

Een beroep doen op outsourcing betekent niet per definitie een hogere rekening. U betaalt een vast bedrag: dankzij transparante kosten vermijdt u verrassingen.

Interesse in onze outsourcing-oplossingen?

Gerelateerde artikels