Werkbaar en wendbaar werk – Updates

Auteur: Yves Stox
Datum:

Op donderdag 9 februari verzamelt het parlement om deze hervorming van het Belgisch arbeidsrecht te bespreken.

De regering bereikte al een akkoord eind vorig jaar. Het is waarschijnlijk dat het wetsontwerp dan ook zal worden aangenomen door de meerderheid. Wellicht zal de hervorming retroactief in werking treden vanaf 1 februari 2017.

Wilt u helemaal up to date blijven? Bezoek en volg dan de Partena Professional showcase page op LinkedIn.

Auteur: Yves Stox

07/02/2017

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.