Verlenging van de economische ondersteuningsmaatregelen die in de ministerraad werden goedgekeurd

Auteur: Legal Knowledge (Legal Expert)
Datum:

Afgelopen vrijdag 14 januari 2022 heeft de ministerraad in tweede lezing een reeks economische ondersteuningsmaatregelen goedgekeurd om o.a. bedrijven te helpen de crisis als gevolg van het coronavirus te doorstaan. Deze werkgelegenheids-, fiscale en sociale maatregelen zullen van kracht zijn tot 31 maart 2022.

Meer info?

Zodra we meer details over deze maatregelen hebben, verneemt u dat van ons.

Bron: https://news.belgium.be

 

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to-date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadpleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.