Partena Professional: nieuw begrip in HR- en ondernemingswereld

Datum:

De bedrijfsgerichte diensten van Partena richten zich vanaf nu tot de HR- en ondernemersmarkt onder de merknaam ‘Partena Professional’. De nieuwe naam en huisstijl werden gekozen om zich duidelijk te profileren als een dynamische businesspartner. Met een specifiek dienstenaanbod dat ondernemers en bedrijven concreet begeleidt in alle fasen van hun ondernemerschap en personeelsbeleid. De baseline ‘ondernemen met ondernemers’ vertolkt de ambitie van Partena Professional om ondernemen in ons land te vergemakkelijken en te ondersteunen.

“Wie kent de naam Partena niet? Als sociaal secretariaat, kinderbijslagfonds, ondernemingsloket, of nog als sociale verzekeraar, ziekenfonds, thuishulp en kinderopvang, … Dat brede gamma kan wat verwarrend overkomen. Het Partena merk wordt namelijk ook gebruikt door onze ziekenfondsen, die zich tot de particulieren richten en als een aparte entiteit werken. Om het B2B dienstenaanbod duidelijker te herkennen en te onderscheiden, hebben we de bedrijfsgerichte diensten van Partena omgedoopt tot Partena Professional,” verduidelijkt Marketing Director, Greet Santy. “De hele huisstijl krijgt een grondige restyling en ook de namen van onze verschillende productlijnen worden aangepast, met het Partena Professional-logo als centraal herkenningspunt.”

Het nieuwe Partena Professional omvat een specifiek dienstenpalet dat starters, zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en HR-politiek begeleidt en ondersteunt:

 

“Ook de website werd aangepakt. De volledig vernieuwde site www.partena-professional.be geeft overzichtelijk weer welke concrete informatie en oplossingen het leven van de ondernemers en werkgevers kunnen vereenvoudigen. Zo kunnen zij zich volledig toeleggen op dat waarin zij uitblinken: hun kernactiviteit”, legt Greet Santy uit.

Ondernemen met ondernemers

Met de nieuwe baseline ‘ondernemen met ondernemers’ drukt Partena Professional de ambitie uit om een vertrouwenspartner te zijn van de ondernemer en de HR-manager. Partena Professional wil concrete diensten en innovatieve managementtools aanbieden, die ondernemers helpen obstakels te overwinnen en economische groei mogelijk maken.
Eerste wapenfeit van het nieuwe Partena Professional is de campagne ‘Maak de bocht van 180°’. Daarin roept het ondernemers op om samen met hen komaf te maken met frustraties en onzekerheden.

Persbericht

Over Partena Professional

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsbeleid.

Wij ondersteunen en begeleiden starters, kmo’s en grote ondernemingen in hun administratieve processen en HR-politiek. Bij de oprichting van een bedrijf, het sociaal statuut van zelfstandigen, het loon- en personeelsbeheer van werknemers en hun kinderbijslag, medische controle bij absenteïsme, opleidingen, juridisch advies en HR-consultancy.

Sinds 2012 vormen HDP en Partena samen Partena Professional. 1.500 medewerkers bedienen er ruim 200.000 bedrijven en zelfstandigen, en realiseren een jaaromzet van 150 miljoen euro. Daarmee behoort Partena Professional tot de drie belangrijkste spelers op de Belgische markt.

Perscontact

Marc Ertveldt
T 02 549 31 65
G 0478 22 34 44
E-mail: mertveldt@partena.be

Auteur:

04/11/2014

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.