Dimona-aangifte vanaf 3/11/2014 niet meer mogelijk via de vocale server

Auteur: Anne Ghysels
Datum:

Elke werkgever is verplicht om zijn personeel in dienst en uit dienst aan de RSZ te melden. Het gaat hier om de DIMONA.

Dit kan op verschillende manieren gemeld worden:

  • Elektronisch:
  • Met een smartphone via Dimona mobile;
  • Met een toetsentelefoon via de vocale server.

We brengen u ervan op de hoogte dat deze laatste optie (Dimona via de vocale server) niet langer beschikbaar is vanaf maandag 3 november 2014.

Bron: RSZ

Auteur: Anne Ghysels

06/11/2014

De website van Partena Professional is een kanaal om informatie in een begrijpelijke vorm ter beschikking te stellen aan aangesloten leden en niet-leden.

Partena Professional streeft er naar actuele informatie aan te bieden en deze informatie wordt met de grootste zorg samengesteld (onder andere in de vorm van Infoflashes).

Maar aangezien de sociale en fiscale wetgeving voortdurend in beweging is, kan Partena Professional geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden inzake de juistheid, het up-to- date zijn of de volledigheid van de informatie die via deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Verdere bepalingen kunnen worden nagelezen in onze algemene disclaimer die van toepassing is bij elke raadleging van deze website. Door deze website te raadplegen, aanvaardt u uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Partena Professional kan de inhoud van deze disclaimer eenzijdig wijzigen.