Financier uw bedrijf met microStart

U bent zelfstandige of ondernemer, en u wilt graag een bedrijf starten, een nieuw idee uitwerken of een nieuw project verwezenlijken? Helaas is het niet altijd makkelijk om bij banken of investeerders financiering te vinden voor dit avontuur. En daarom kent het microkrediet steeds meer succes.

Professionele microkredieten zijn financieringen van beperkte grootte, gericht op (startende) ondernemers. Microkredieten worden zowel aangewend voor de financiering van stock en cashflows alsook voor investeringen in materiaal, een werktuig of een voertuig.

Partena Professional en microStart bundelen hun krachten om u te helpen bij het opstarten of ontwikkelen van uw onderneming. microStart is een organisatie die actief is in het microkrediet in België, en richt zich naar iedereen die een bedrijf wil starten, zelfstandige wil worden of zijn activiteiten wil uitbouwen.

microStart biedt professionele microkredieten aan ter waarde van € 500 tot € 25.000. Dankzij deze leningen kunt u alles wat u als zelfstandige nodig heeft financieren: renovatiewerken, adviezen, materiaal, voertuig, enzovoort.

Geïnteresseerd in een microkrediet? Vul het contactformulier in

Gerelateerde artikels