Til uw HR-processen naar een hoger niveau

Wilt u uw payroll taken outsourcen?

Doe beroep op de specialisten van Partena Professional en ontdek ons Business Process Outsourcing (BPO) aanbod.

Ontdek de voordelen van BPO

Ontlast uw HR-team en besteedt uw payroll activiteiten uit aan onze Partena Professional experts. Na een uitgebreide analyse introduceren onze experts de best practices, op maat van uw HR-afdeling.

Advies nodig bij uw strategische HR-projecten?

Doe een beroep op onze experts.

Ontdek Business Consulting

Uw HR-strategie staat op punt. Of nog niet helemaal? Onze HR-experts adviseren u graag om uw HR-doelstellingen en -beleid mee op te stellen of te evalueren.
Wenst u HR-processen te optimaliseren en/of automatiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de expertise en de tools om u te ondersteunen, en de experten om uw eigen projectteam te versterken met onze payroll, legal en HR-experts.

Op zoek naar gespecialiseerde HR-expertise?

Schakel HR Partners in voor een HR-oplossing op maat van uw project.

Ontdek het aanbod van HR Partners

Staat u voor een uitdagend HR-project of veranderingstraject, dan kunt u eveneens beroep doen op onze expertise. Ook hier heeft u de regie volledig in handen, en bepaalt u of u louter ons advies, onze project management skills, of een HR-expert binnen uw team wenst in te schakelen. Partena Professional werkt hiervoor samen met partnerorganisatie HR Partners, een expert ter zake die oplossingen biedt voor eender welke HR-uitdaging waar u voor staat.

Gerelateerde artikels