Een eigentijds HR-beleid voor Decathlon dankzij SAP SuccessFactors

Een eigentijds HR-beleid? Dat gaat hand in hand met de juiste software. SAP SuccessFactors is een geïntegreerde HR-oplossing waarmee u uw personeelsbeleid in al zijn facetten kunt beheren, van salarisverwerking over aanwervingen tot verlofplanning.

Bij de overstap naar SAP SuccessFactors liet Decathlon zich begeleiden door Partena Professional. Ontdek waarom de Franse sportwinkelketen nog geen spijt heeft gehad van haar beslissing.

Meer autonomie en flexibiliteit

“De eerste indrukken bij Decathlon zijn alvast positief”, vertelt Sebastien Cauchy van het HR-team van Decathlon Belgium. “We waren op zoek naar een partner die dezelfde waarden heeft als Decathlon. Een partner die de ambitie heeft om samen te groeien en de relatie leverancier-klant te overstijgen.”

Sebastien: “De beslissing om met Partena Professional SAP SuccessFactors te werken kadert binnen de algemene digitalisering van onze HR-processen. Dankzij SAP SuccessFactors kunnen we in onze winkels altijd de juiste mensen op de juiste plek inschakelen, en hen de verantwoordelijkheid geven die ze verdienen. SAP SuccessFactors laat ons toe om beslissingen gemakkelijker lokaal en autonoom te nemen, zonder daarvoor de HR-dienst te moeten inschakelen.”

“De toegevoegde waarde van deze tool is een efficiëntiewinst op elk niveau.”

- Sebastien Cauchy (HR-team Decathlon Belgium)

Dat biedt vele voordelen: “We sparen heel wat kosten uit en zijn als organisatie een stuk flexibeler. Bovendien werkt iedereen performanter, sneller en autonomer. De toegevoegde waarde van deze tool is dus een efficiëntiewinst op elk niveau. En dat bevordert meteen ook ons einddoel: sport toegankelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek”, aldus Sebastien.

Integratie van A tot Z

Ook Jean-Luc Stiernon en Laurent De Paermentier van het Partena Professional Solutions Team zijn zeer enthousiast over de samenwerking.

Laurent: “Decathlon is heel ambitieus en wil veel verwezenlijken. We gaan dan ook voor een eindproduct dat volledig beantwoordt aan de noden van Decathlon.”

“De medewerkers in het veld hebben voortaan meer autonomie.”

- Jean-Luc Stiernon (Solutions Team Partena Professional)

Jean-Luc: “Deze tool is perfect op maat van een moderne onderneming die in de cloud wil werken. De tool ondersteunt de decentraliseringsambities van Decathlon en geeft medewerkers in het veld meer autonomie. SAP SuccessFactors is een tool gemaakt voor ondernemingen die mikken op een end-to-end-proces. Als partner denken we na over hoe we die doelstelling het best kunnen bereiken.”

HR-Tool op maat van uw onderneming 

Samen met Partena Professional wordt een HR-softwarepakket samengesteld op basis van de ambities van het bedrijf. Tijdens enkele workshops bepalen we samen welke onderdelen van de HR-software nuttig zijn voor de strategische doelstellingen van uw bedrijf. Daarna stellen we het SAP SuccessFactors softwarepakket samen. Voor de integratie van het softwarepakket kunnen uw medewerkers kennismaken met SAP SuccessFactors en bijsturen waar nodig.

Op deze manier creëren wij het SAP SuccessFactors-pakket volledig op maat van uw onderneming.

Graag meer informatie over SAP SuccessFactors en de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Blijf niet zitten met vragen. Partena Professional helpt u graag bij de keuze van de modules en de implementatie van de software.

Contacteer ons vandaag nog

Gerelateerde artikels