Business Process Outsourcing

Uw payroll-activiteiten uitbesteden?

Wij zoeken samen met u oplossingen op maat van uw behoeften.

Contacteer ons

Ontlast uw HR-team en besteedt uw payroll activiteiten uit aan onze Partena Professional experts. Na een uitgebreide analyse introduceren onze experts de best practices, op maat van uw HR-afdeling.

U heeft niet de tijd of het budget om een ​​nieuwe payrollmedewerker in dienst te nemen, maar u kunt toch extra personeel, advies of specifieke vaardigheden gebruiken? U zoekt specialisten die uw loonadministratie en personeelsbeheer in handen kunnen nemen?

Dankzij onze Payroll Partners-consultants beschikt over u extra mankracht zonder te moeten aanwerven.

We nemen alle salarisadministratie en personeelsbeheer over en werken samen met uw eigen HR-afdeling. Onze consultants worden dan een verlengstuk van uw team. Uw medewerkers halen profijt uit hun expertise en verwerven ook zelf nieuwe vaardigheden.
Of het nu gaat om eenmalige of permanente opdrachten, bij u op kantoor of vanop afstand: we bieden verschillende oplossingen en werkwijzen aan, zodat u kan rekenen op een service die aan uw behoeften voldoet.

Waarom werken met Business Process Outsourcing

Optimalisatie payrollprocessen

Na intensieve evaluaties worden uw payrollactiviteiten bijgestuurd, aan de hand van heldere procesbeschrijvingen. Dit creëert kortere doorlooptijden, meer controle en een helder overzicht van uw payrolldata.

Correcte en tijdige payroll

De stiptheid van onze payrollprocessen staat verankerd in het Service Level Agreement. Bij Partena Professional bent u dan ook steeds verzekerd van een vlekkeloze payroll.

Nieuwe focus

Verleg het zwaartepunt van uw HR-team van administratie naar strategie en laat hen focussen op zaken die er echt toe doen: talentmanagement, strategische verloning en optimalisatie van de HR-expertise.

Vast budget

U komt niet voor verrassingen te staan. Bij Partena Professional wordt uw budget vooraf vastgelegd volgens duidelijke parameters.

Continuïteit

Dankzij de payrollexpertise van Partena Professional is continuïteit van uw payrollprocessen verzekerd op lange termijn.

In drie stappen naar Business Process Outsourcing 

Een feilloze payroll? Kies dan voor Business Process Outsourcing van Partena Professional. Dankzij deze stappen loopt uw opstart gesmeerd.

Speel op zeker

Gerelateerde artikels