De ‘Vrijwilligersmanager’ :een online platform voor vrijwilligersbeheer!

Partena Professional en Give a Day, de beste expertise van de markt voor vrijwilligerswerk

Contacteer ons

De administratieve verplichtingen van de 1,8 miljoen vrijwilligers in België bezorgen organisaties hoofdbrekens. Dat is nu echter verleden tijd. Met het online platform dat Partena Professional en Give a Day hebben ontwikkeld, is alles eenvoudig en intuïtief te beheren!

Vrijwilligersbeheer zadelt organisaties met veel werk op

Er zijn 1,8 miljoen Belgen die zich inzetten als vrijwilliger. Maatschappelijk engagement is en blijft dus een belangrijke waarde in ons land. Vrijwilligers en organisaties die op hen een beroep doen, verliezen echter veel tijd met de ingewikkelde administratie.

Onkostennota’s, contracten, contacten met de RVA en met ziekenfondsen, de GDPR-richtlijnen… Tot vandaag bestond er geen tool om al die taken eenvoudig en systematisch te beheren. Met als resultaat: een hoop papierwerk, een administratief doolhof, en dus heel wat tijdverlies en juridische onzekerheid voor de vrijwilligers.

Gelukkig is er nu het online platform van Partena Professional en Give a Day: vrijwilligersbeheer wordt hiermee eindelijk een stuk eenvoudiger.

Een primeur in België: een online tool voor vrijwilligersbeheer

De ‘Vrijwilligersmanager’ van Partena Professional en Give a Day is de allereerste tool in België die alle HR-taken rond vrijwilligers kan beheren – en nog veel meer!

Onkostennota’s verwerken en automatisch berekenen samen met het maximumbedrag, individuele dossiers beheren, budgetcodes, vrijwilligerscontracten, documenten en info die vrijwilligers zelf kunnen raadplegen… Op dit nieuwe online platform vervult u alle reglementaire en administratieve verplichtingen die bij vrijwilligerswerk komen kijken. U kan er echter ook documenten mee verzenden of met de vrijwilligers communiceren. 

In een paar klikken regelt u alles online. De Vrijwilligersmanager is intuïtief, volledig en gebruiksvriendelijk. Met deze tool wint u tijd en kan u geen fouten maken zoals bij de handmatige verwerking van gegevens. U bent op elk moment in orde met de regelgeving: een hele geruststelling! 

Partena Professional en Give a Day, de beste expertise van de markt voor vrijwilligerswerk

Partena Professional en Give a Day presenteren de ‘Vrijwilligersmanager’ :een online platform voor vrijwilligersbeheer!

Partena Professional en Give a Day bundelden de krachten en ontwikkelden een doeltreffende tool om vrijwilligerswerk perfect te kunnen beheren:

•    Partena Professional heeft de beste expertise van de markt op het vlak van personeelsbeheer en online HR tools. 
•    Give a Day is de Belgische referentie inzake vrijwilligerswerk, onder meer dankzij het platform waar vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact treden.
•    Inzet voor vrijwilligerswerk sluit perfect aan bij de waarden van Partena Professional en zijn maatschappelijke engagement.