Beheer uw wagenpark met My Fleet

Ontdek wat My Fleet voor u kan betekenen.

Stel uw wagen samen!

Heel wat bedrijven belonen hun medewerkers met een bedrijfswagen. Dit is heel interessant voor de werknemers, maar ook voor het bedrijf zelf aangezien een leasing fiscaal voordelig is. Deze zogenaamde “operationele leasing” is dan ook een groot succes. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en van de groei, kan het aantal bedrijfswagens echter al snel oplopen - en dit kan complex worden voor de verantwoordelijke. Is deze persoon hier immers wel voldoende voor opgeleid? En heeft hij/zij de nodige kennis om alles op te volgen, de aanvragen te beheren en tegelijkertijd ook nog na te denken over optimalisaties?

Onder de naam “My Fleet” nemen wij, in samenwerking met LeasePlan (marktleider op het vlak van operationele leasing in België), het fleetmanagement van uw wagenpark voor onze rekening. Samen bieden wij een volledige service aan van A tot Z - én meer. Concreet betekent dit dat onze klanten via een simulatietool een wagen kunnen samenstellen die perfect aan al hun wensen voldoet. Daarna wordt de wagen geleverd en zorgt het team van My Fleet voor een feilloos beheer van het contract én een besparing van tijd en geld. Bovendien kunt u erop rekenen dat alles in orde is met de fiscale wetgeving voor bedrijfswagens.

 

Een bedrijfswagen leasen in 6 stappen

De voordelen van My Fleet:

Eenvoudig bestellen

Stel uw bedrijfs- of bestelwagen samen zoals u dat wilt. Wij doen de rest. Is uw auto niet in voorraad? Wij regelen een tijdelijke huurauto tegen een verminderd tarief.

Vast maandelijks bedrag

Elke maand betaalt u een vast bedrag voor uw bedrijfswagen. Verzekering, belasting, onderhoud, herstellingen, assistentie, belettering en speciale inrichting… Alles is in de prijs inbegrepen. Zo houdt u uw budget makkelijk onder controle.

Rijden aan een voordelig prijskaartje

Als My Fleet-lid krijgt u talloze voordelen. Zo geniet u van een korting tot € 0,10 per liter benzine.

Voordeel voor uw balans

Uw leasewagen staat niet bij de activa in uw boekhouding. Uw maandelijkse leasing is gewoon een beroepskost.

Geen investering met eigen vermogen

De aankoop van bedrijfswagens is een belangrijke investering. Helaas daalt de waarde van een wagen heel snel. Met een leasing heeft u daar geen last van, want u investeert geen eigen vermogen.

Zorgeloos rijden en werken

Autopech of een ongeval? Wij zorgen voor een vervangwagen en brengen de bijkomende administratie in orde.

Betaal minder btw

U betaalt alleen btw op de afschrijving, niet op de restwaarde van uw bedrijfswagen. Bovendien betaalt u de btw gespreid over de volledige leasingperiode. U moet dus niet het hele bedrag voorschieten.

Hulplijn via Partena Professional

Het team van My Fleet garandeert niet alleen een feilloos beheer van uw contract, maar ook een besparing van tijd én geld. Bovendien bent u zeker dat alles in orde is met de fiscale wetgeving voor bedrijfswagens.

Gerelateerde artikels