Partena Professional is nu officieel partner van Start It @KBC

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 2min
Publicatiedatum: 15/12/2020 - 13:03
Laatste update: 04/09/2023 - 11:06

Partena Professional is verheugd om zijn partnerschap met Start It @KBC, de incubator voor Belgische start-ups bij uitstek, aan te kondigen. Partena Professional zet zijn missie voort om projecthouders en ondernemers te helpen bij het realiseren van hun dromen.

Voor Partena Professional is het essentieel om start-ups te begeleiden, te helpen en te motiveren bij het opstarten, ontwikkelen en laten groeien van hun onderneming. Het ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds van Partena Professional zijn de referentie op de markt voor jonge ondernemingen en start-ups.

Als incubator van de start-ups is Start It @KBC de referentie in België voor jonge ondernemers en start-ups die op zoek zijn naar advies en ondersteuning. Dankzij dit platform kunnen ondernemers hun dromen nastreven in een inspirerende omgeving waar zij cursussen, advies en ondersteuning krijgen en waar het netwerk een bevoorrechte plaats inneemt. Twee keer per jaar melden meer dan 400 ondernemers zich aan om deel te nemen; ongeveer 120 projecthouders worden geselecteerd voor dit intensieve programma dat door Start It @KBC en zijn partners wordt georganiseerd.

Deze samenwerking ligt voor de hand omdat zij dezelfde visie delen: ondersteunen en stimuleren van innovatie en ondernemerschap in België en daarbuiten. Partena Professional en Start It @KBC hebben besloten om samen te werken, want meer dan ooit hebben ondernemers nood aan hulp, advies en oplossingen. Partena Professional geeft zo betekenis aan zijn missie: “Ondernemen met ondernemers”.

Gerelateerde artikels