Partena Professional werd verkozen tot HR Service Provider of the Year

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 3min
Publicatiedatum: 07/12/2020 - 10:23
Laatste update: 04/09/2023 - 10:35

De nieuwe Payabl’-applicatie van Partena Professional werd bekroond met een award voor ‘HR Service Provider of the Year - Europe’ ter gelegenheid van de Global Corporate Livewire Awards. De jury erkende Payabl' als het meest innovatieve product en prees de voordelen van deze toepassing zoals de efficiëntie en flexibiliteit voor zowel de werkgever als de werknemers.

In september lanceerde Partena Professional zijn nieuwe applicatie “Payabl’” waarmee werknemers kunnen worden betaald wanneer zij dat willen. De werknemers kunnen zelf de modaliteiten bepalen voor de betaling van hun loon, wat hen meer financiële flexibiliteit geeft.

Payabl' is een volledig innovatieve toepassing die tegemoetkomt aan de huidige behoeften van de markt. Werknemers erkennen namelijk dat ze meer flexibiliteit nodig hebben. Een flexibel loon maakt daar deel van uit. ‘Met deze nieuwe innovatieve aanpak, die ook inspeelt op een toegenomen behoefte aan individualisering, wil Partena Professional zich richten op de huidige marktbehoeften’, zegt Jonas Pollet, Innovation Manager bij Partena Professional.

Deze oplossing kan ook mee helpen om de financiële problemen van veel gezinnen te verzachten Het loon van 1 op de 10 Belgen volstaat niet om al zijn uitgaven te dekken. De realiteit is dat er op het einde van moeilijke maanden facturen onbetaald blijven. Payabl' geeft werknemers zelf de volledige vrijheid over hoe zij hun loon wensen te ontvangen: zij kiezen zelf hoe en wanneer ze worden betaald.

 ‘Volgens een studie van Harvard Business Review ligt het engagement van werknemers die deze mogelijkheid hebben 20% hoger dan bij andere werknemers. We hebben vastgesteld dat in de eerste maand al 10% van de werknemers van ondernemingen die Payabl’ aanboden van deze dienst gebruik hebben gemaakt. Dit toont aan dat er bij de werknemers echt een behoefte is waarvan de HR-verantwoordelijken niet op de hoogte waren,’ benadrukt Jonas Pollet, Innovation Manager bij Partena Professional.

Bij de verkiezing van de Global Corporate Livewire Awards werd Partena Professional vorige week verkozen tot HR Service Provider of the Year - Europe.

De jury is overtuigd van het product Payabl’ en de voordelen die het biedt voor zowel de werkgever als de werknemer. Voor de jury was er geen enkele andere onderneming die een zo innovatieve oplossing als Payabl’ kon bieden en dat de efficiëntie en flexibiliteit ervan voor zich spreken.

Gerelateerde artikels