Welkom in de Pop-Up Stores van Dreams Lab in België.

 

Onze Pop-Up Stores in België ontvangen verschillende ondernemers die graag voor een eerste keer hun product in een fysieke omgeving willen uittesten. Zorgvuldig geselecteerde startups krijgen de gelegenheid om hun verkoopconcept gratis uit te proberen en af te toetsen in de werkelijkheid. De Pop-Up Store biedt niet alleen een geïntegreerde ruimte, maar ook een toegewijd team van experten, workshops en ontmoetingen met professionals.

muren Een geïntegreerde ruimte
Raket Een springplank voor starters
Conversation Individuele coaching

De Dreams Lab Pop-Up Store

vertelt je alles!

 

Schrijf je hier in voor de volgende Pop-Up in Kortrijk. 


Omdat we weten dat het realiseren van een nieuw project een echte uitdaging kan zijn, begeleiden we graag de ondernemingen van de toekomst. Daarvoor stellen we voor deze beginnende ondernemers een locatie ter beschikking, onder begeleiding van onze expertise. Zo willen we het lanceringsproces zo vlot en verrijkend mogelijk maken. Daarom pakt de Dreams Lab pop-up store ook uit met persoonlijke coaching, workshops, evenementen en stellen we ook een individuele ruimte ter beschikking. Zo bieden we antwoorden op al hun vragen en twijfels, maar ook op die van jou!

Onze experten staan ook ter beschikking om jou het advies te geven dat je nodig hebt om je zaak te lanceren. Onze missie is tweevoudig: we helpen je met de opbouw van je project op een stevige basis, en we ondersteunen je bij de realisatie ervan, van A tot Z.

espace

Ontmoet onze exposanten


In onze pop-up store vind je een variëteit aan unieke producten, gecreëerd voor ondernemingen van alle aard. Van mode en kunst tot verzorgingsproducten: onze pop-up store evolueert voortdurend en ontvangt regelmatig nieuwe exposanten.

Maison Mazhar - Nadia - Dreams Lab - Pop Up Store
Testimonials

Wanneer etnisch rijmt op ethisch!

Sycomore Vintage - Marion Tylec - Pop-Up Store Dreams Lab
Testimonials

Voor een meer duurzame mode

ORSOKO- Thamara - Pop-Up Store Dreams Lab
Testimonials

Schoonheidsritueel voor mannen

Kom langs!

3 januari - 30 juni 2024

Ma - do & zat: 10u00 – 18u00
Vrijdag: 10u00 – 19u00

Steenpoort 9

8500 Kortrijk

Plannen? Praat erover!

Een project? Bespreek het met ons!

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zet je allereerste stappen: concreet en vastberaden.

Bereid je project voor

 

De starterschecklist is het ideale hulpmiddel om alle essentiële vragen bij de start te behandelen.

Ondernemen, is dat iets voor jou?

 

Doe nu de test en ontdek wat voor ondernemer je bent. Je ontvangt advies en oplossingen op maat van jouw profiel en project.