Dreams Lab Pop-Up Store by Partena Professional in Kortrijk

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 5min
Publicatiedatum: 21/12/2023 - 16:00
Laatste update: 12/02/2024 - 16:28

Dreams Lab by Partena Professional: na succesverhaal in Brussel, nu ook Pop-Up Store in Kortrijk

 

 

Kortrijk, 03/01/2024 – Partena Professional opent een tweede Dreams Lab Pop-Up Store, nu in Kortrijk. Beginnende ondernemers krijgen hier de kans om hun project gratis uit te testen in een realistische omgeving onder begeleiding van de experten van Partena Professional worden ze volledig klaargestoomd voor de daadwerkelijke lancering van hun project. “Dankzij onze gepersonaliseerde begeleiding trachten we de slaagkans van de ondernemers te maximaliseren en bijgevolg hun ondernemersdromen waar te maken “, aldus Marijke Coussement, project manager Dreams Lab Pop-Up Store.

 

Nieuwe producten verkopen in een realistische fysieke setting

Na een succesvolle eerste editie in Brussel lanceert Partena Professional een tweede Dreams Lab Pop-Up Store, deze keer in Kortrijk. Zo openen ze hun deuren voor startende ondernemers die hun product willen uittesten alsook ondernemers die bijvoorbeeld al een webshop beheren, maar nog geen fysieke winkel. Tevens zijn ondernemers ie al een fysieke winkel in een andere regio uitbaten ook welkom. Kortom de deuren staan open voor zowel klanten als ondernemers die klant willen worden bij het Sociaal Verzekeringsfonds van Partena Professional.

Het doel van deze Pop-Up Store is starters de mogelijkheid te bieden hun project volledig gratis te testen in een fysieke winkelruimte en dus zo de financiële kopzorgen die gepaard gaan bij het huren van een winkel weg te nemen. Zo kunnen de starters zich ten volle concentreren op de verkoop van hun product of dienst.De deelnemers moeten dus geen huur, waarborg, kosten van nutsvoorzieningen of een commissie op hun verkopen betalen. Bovendien kunnen ze ook gratis gebruikmaken van een betaalterminal en ontvangen ze gratis coaching tussen hun aanwezigheid in de Pop-Up Store.

De Pop-Up Store is een fysieke winkelruimte waarin verschillende deelnemers tegelijkertijd hun project kunnen uittesten. Op die manier kunnen ze in een realistische en tegelijkertijd ook een flexibele en vooral veilige setting hun project aftoetsen met behulp van experts. Hier krijgen ze ook de kans om te netwerken met potentiële klanten. De deelnemers komen op deze manier ook met andere ondernemers in contact en kunnen zo van elkaar leren en feedback geven.

Wat houdt Dreams Lab in? ”Ondernemen met Ondernemers is de slogan van Partena Professional. Ons ondernemingsloket helpt ondernemers met het administratieve luik van de opstart. Maar wat met de cruciale vragen: Wie is mijn ideale klant? Hoe ga ik communiceren? Hoe maak ik het verschil? Wie beantwoordt deze vragen met hen? Welnu, Dreams Lab legt deze vragen voor aan de startende ondernemers zodat ze verder op weg kunnen. We stellen immers vast dat vele starters onvoldoende stilstaan bij deze prangende vragen. Dit doen we aan de hand van interactieve digitale workshops alsook persoonlijke coaching. En hoe doen we dat concreet? We stellen een fysieke winkelruimte ter beschikking aan ondernemers.  Waarin ze in alle veiligheid en met de nodige ondersteuning van onze coaches hun project kunnen uittesten en dit volledig gratis waardoor deze starters  zich volop kunnen focussen op hun product”, zegt Marijke Coussement.

Voor Partena Professional zijn het engagement voor ondernemers en duurzaamheid nauw met elkaar verbonden. Het initiatief van de Dreams Lab Pop-Up store is dan ook uitgewerkt volgens de filosofie van Partena Professionals’ duurzaamheidsstrategie. Daarvan is ‘een sleutelrol spelen in een Belgische economie die duurzamer en veerkrachtiger is’, een belangrijke pijler.

Ondernemers kunnen hun droomproject waarmaken te Kortrijk

De tweede editie van de Dreams-Lab pop-up Store bevindt zich in het hart van Kortrijk (Steenpoort 9) vlakbij het winkelcentrum K en in de buurt van het station De deelnemers kunnen gedurende minimum één,  instappen in de Pop-Up Store. Verder dienen ze ook  minstens 3 dagen per week aanwezig te zijn in de Pop-Up Store.. Alle projecten, met uitzondering van de uitbating van horeca, kunnen hieraan deelnemen.

“We zijn erg blij hier in Kortrijk de deelnemers te mogen ontvangen. Onze coaches kijken er naar uit om de deelnemers klaar te stomen voor de daadwerkelijke markt. We hopen dat er net zoals in Brussel vele succesverhalen voortkomen uit deze editie”, besluit Marijke Coussement.

Wie geïnteresseerd is kan dus zeker een kijkje komen nemen vanaf 3 januari 2024 te Steenpoort 9 in Kortrijk. De Pop-Up Store zal open zijn tot eind juni 2024.

Wil je graag deelnemen aan de Pop-Up Store met jouw project, schrijf je dan hier in.

 

Over Partena Professional  

Partena Professional is een dienstverlener met een bijzondere focus op ondernemerschap en personeelsbeheer. Partena Professional ondersteunt en begeleidt starters, middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen bij hun administratieve processen en HR-beleid.

We bieden HR- en payrolldiensten gekoppeld aan business process management voor HR-processen, juridisch advies en diensten voor startende ondernemingen, loon- en personeelsbeheer en opleidingen.

Zo'n 1.800 medewerkers bedienen meer dan 81.000 bedrijven en 135.000 zelfstandigen, met een omzet van €195 miljoen per jaar.

Partena Professional Dreams Lab Pop-Up Store Kortrijk
Interieur Pop-Up Store Kortrijk

Interieur Pop-Up Store Kortrijk

Interieur Pop-Up Store

Interieur Pop-Up Store Kortrijk

Gerelateerde artikels