Dreams Lab Pop-Up Store in Kortrijk: Ontdek onze jonge ondernemers!

Auteur: Partena Professional (HR Service Provider)
Leestijd: 1min
Publicatiedatum: 26/02/2024 - 16:21
Laatste update: 01/03/2024 - 11:21

In januari opende Partena Professional met trots haar tweede Dreams Lab Pop-Up Store, deze keer in het levendige Kortrijk. Hier krijgen startende ondernemers de kans om hun project kosteloos uit te testen in een realistische omgeving. Onder begeleiding van onze experts worden zij volledig voorbereid op de daadwerkelijke lancering van hun project. De Pop-Up Store is dé ruimte gewijd aan innovatie, artistieke expressie en het ondersteunen van ondernemers.

Hieronder stellen we graag onze gepassioneerde exposanten voor die dit unieke concept tot leven brengen. Als je in de omgeving van Kortrijk bent, kom dan zeker langs in onze Pop-Up Store, geopend tot juni!

YUISKIN

YUI SKIN 

Elly is een vrouw met een passie voor huidverzorging en een achtergrond in scheikunde.  Als een ware chemist is ze nu hier, bij Yui, met als missie kwaliteitsvolle en clean huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. 

Bij Yui Skin hebben we de allereerste gezichtsreiniger op de Europese markt ontwikkelt. Wat ons product uniek maakt, is de eenvoudige en duurzame aanpak van huidverzorging:

Yui Skin vermindert de CO2-uitstoot met 85% gedurende de levenscyclus van het product door het gebruik van poeder in plaats van water.

HOIHOI

Justine Moens heeft de passie voor schoenen en tassen kreeg dat ze van kinds af aan mee. Het idee voor HOIHOI startte bij haar overgrootvader, die een schoenwinkel had en schoenmaker was. Een logische combinatie, in haar ogen. Als je kwalitatieve lederwaren verkoopt, dan zou je met goede verzorging en eventueel herstel ze levenslang in ere kunnen houden. Sterker nog, het kunnen mooie erfstukken worden voor vele generaties die nog komen.
Haar uitstervende ambacht van schoenmaker en lederrestaurateur nieuw leven inblazen.

EL

ENJOY LARISART

Na 7 jaar ervaring als glas- en keramiekdecorateur in een atelier met handgemaakte decoraties, heeft Larisa besloten om het concept Enjoy LarisArt te lanceren. Een atelier in Staden met handgeschilderde decoraties. Je kan niet alleen genieten van de schoonheid van een schilderij in een kader aan de muur, maar ook op een vaas, een kerstbal, een glas of een andere decoratie.Alle Enjoy LarisArt producten zijn met de hand geschilderd en kunnen op verzoek worden aangepast.

BLS

BLAD LIJM SCHAAR

Sara De Graeve is momenteel in transitie om volledig zelfstandig fotograaf te worden in combinatie met collagekunst. Haar collage kunst hangt aan de muren van de pop-up en er zal ook een A1 affiche beschikbaar zijn van haar grootste collage die ze tot nu toe heeft gemaakt. 

Gewapend met een schaar en lijm ga ik die te lijf om de verhalen die zich in mijn hoofd afspelen om te zetten in beeldende collages. De mogelijkheden zijn eindeloos en een perfecte uitlaatklep voor alle gekte in de hersenpan. 

Wil jij je product testen in onze Pop-Up Store?

Schrijf je hier in

Gerelateerde artikels