Werken bij Partena Professional

Werken bij Partena Professional

Bekijk onze open vacatures

Werken bij Partena Professional, een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Gebeten door HR of ondernemerschap? Misschien vindt u bij Partena Professional wel een job die u op het lijf geschreven staat!
 

Welzijn & persoonlijke groei

Bij ons staat het welzijn en de persoonlijke groei van onze medewerkers centraal. Dankzij onze Community @ Work worden onze medewerkers gemotiveerd om samen naar het hoogste niveau te groeien. Want ondanks onze jarenlange expertise, leren we elke dag nog bij. Bij Partena Professional bieden we jobopportuniteiten voor gedreven starters, maar ook voor senior experts. Een gezonde mix tussen werken en plezier, dat is werken bij Partena Professional.

Onze medewerkers staan op nr. 1

Persoonlijke groei

Ontwikkeling op maat van uw interesses.

Collegiale werksfeer

Aangename sfeer op en naast de werkvloer.

Flexibele werkuren

Flexibele werkuren, vanop het bureau of van thuis uit.

Great Place to Work-plan

Feel good-factor dankzij regelmatige inspraak & enquêtes.

Mooie verloning

Een mooie verloning, met voordelen op maat.

Opleidingen

Blijf up-to-date en ontwikkel uw talenten.

Werken bij Partena Professional is werken in een gezonde, maar ook uitdagende omgeving waar professionele groei wordt aangemoedigd.  Op de werkvloer worden ideeën ontwikkeld en uitgevoerd, een plek waar iedereen de bedrijfsstrategie mee uitstippelt.

Gilles - Consultant Talent Acquisition

Vervolledig het Partena Professional team

Wij hebben zeer uiteenlopende jobopportuniteiten in de aanbieding: voor starters en ervaren werkgevers, maar ook voor senior experts. Zit er niet meteen een vacature tussen die aansluit bij uw talenten? Solliciteer spontaan en ontdek waar u past binnen het Partena Professional team.

Past u bij Partena Professional?

Een organisatie vinden die bij u past, is belangrijk. U bent gelukkiger, zal beter presteren en meer bereiken. CompanyMatch geeft een indruk of u en Partena Professional bij elkaar passen. Uw score is anoniem en wordt niet gedeeld met Partena Professional.

Gerelateerde artikels