U bent zelfstandige

Dek uzelf in met compass

Compass

Als zelfstandige staat u zelf in voor uw sociale zekerheid en uw verzekeringen. Compass gaat verder dan uw verplichte sociale bijdragen en aansluitingen. We bieden ook een waaier van mogelijkheden om uw eigen ‘sociale zekerheid’ uit te bouwen en uw inkomen te optimaliseren.

SOCIALE VERZEKERINGEN VOOR ZELFSTANDIGEN

Wordt u tureluut van uw zelfstandigenstatuut? Geen paniek, Partena Professional heeft een tactiek: download nu onze brochure voor zelfstandigen.

Waarom u goed zit bij Compass

Uw sociale zekerheid

U krijgt een volledig pakket ter beschikking om uzelf, uw familie en uw activiteit veilig te stellen. Ons Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen is de beste formule in België. Deze complete sociale verzekering, exclusief voor klanten van Partena Professional, omvat naast het belastingvoordeel ook een gewaarborgd inkomen. Bovendien hoeft u geen medische vragenlijst in te vullen.

Antwoord op uw vragen

U hebt rechtstreeks toegang tot een team van experten.

Uw dossier online

Via E-service hebt u op elk moment toegang tot uw online-dossier: financieel overzicht, fiscaal attest, loopbaanattest, vervaldagbericht, regularisaties.

Uw loonafrekening als zelfstandig bedrijfsleider

U krijgt advies over de optimalisatie van uw loonpakket. We zorgen voor de parametrisatie van uw loonafrekening, zodat uw loon maandelijks automatisch wordt uitbetaald en u niet meer elke maand een reeks documenten hoeft in te vullen.