Transformation: vertrouw het beheer van uw project toe aan onze experts

Transformeer uw bedrijf met Partena Professional! 

Dankzij een multidisciplinaire aanpak begeleidt en ondersteunt het Partena Professional Transformation team u strategisch van A tot Z bij uw HR-projecten. 

Met welke projecten kunnen wij u helpen? 

Onze experts kunnen u ondersteunen bij structurele veranderingen en grote transformaties binnen uw bedrijf! Wij ondersteunen u onder andere op verschillende niveaus: 

  • Organisatorische veranderingen 
  • Procesmanagement 
  • Digitale implementatie

Focus op uw business: Partena Professional begeleidt uw HR-project van begin tot eind. 

Wij stellen onze expertise tot uw beschikking om u te helpen uw strategische veranderingen te realiseren! 

Vertrouw uw HR-project toe aan één van onze projectmanagers. Hij zal het beste team samenstellen en ervoor zorgen dat experts worden samengebracht op basis van specifieke kenmerken voor het project en hun kennis op het terrein. 

Door binnen één projectteam alle kennis en knowhow te mobiliseren die u nodig heeft, profiteert u van een geconsolideerde en gecoördineerde oplossing die altijd in lijn is met de strategische oriëntatie van uw bedrijf. 

Kies tussen persoonlijke hands-on ondersteuning voor uw transformatieproject en totale hands-off door het hele project aan ons team toe te vertrouwen! 

Een concreet voorbeeld van een Transformatieproject 

Ons Transformation team werkt aan het fusie- en overnameproject van een van onze historische klanten. De opdrachtgever wordt hierbij ondersteund door ons multidisciplinair team van experts die het project van begin tot eind begeleiden. 

Er zijn verschillende aspecten om af te bakenen: 

  • De toe te passen methodologie met een tijdschema en een precieze volgorde van prioriteiten: ons team brengt alle elementen in kaart waarmee rekening moet worden gehouden, analyseert het juridische aspect, het aspect van de harmonisatie van loonvoorwaarden en statuten, enz. 
  • Dit project was een gelegenheid om na te denken over het organisatorische en dus meer menselijke aspect: de klant wilde inspelen op loyaliteit en zijn aantrekkelijkheid als werkgever; we zitten momenteel in de co-creatiefase met hen voor een cafetariaplan. 
  • De startvraag van deze klant was als volgt: “hebben we in het kader van de fusie 1 of 2 RSZ-nummers nodig?” Veel meer dan een enkel antwoord op hun vraag, rollen we vandaag samen met hen een hele HR-roadmap uit. 
  • Zo'n oefening is ook een kans om processen te herzien, te optimaliseren, tools te herzien en na te denken over de beste digitale oplossing. 

Heeft u ook te maken met een structurele verandering zoals een fusie/overname?  
Wat wij daar hebben gerealiseerd is wellicht ook een oplossing voor u! 

Wacht niet langer en neem contact met ons op! 

Gerelateerde artikels