Waarom onze klanten vertrouwen hebben in ons

Zoek naar andere interviews

TMA International - Jean-Christophe Cardon

Jean-Christophe Cardon / TMA International boekhouder
Brussel
 Met een toegewijde beheerder ben ik steeds optimaal geïnformeerd over sociale kwesties 

Vertrouwen en reactievermogen

 

TMA International heeft 250 bedrijfsklanten van verschillende grootte. Voor hen moet het bedrijf altijd op de hoogte zijn van de laatste actualiteit. De beheerders van Partena Professional helpen TMA International bij deze opdracht.

 

Vertrouwen vormt de kern van de activiteiten van TMA International, een fiduciaire gevestigd in Brussel. TMA International werd opgericht in 1991 en beheert onder meer de boekhouding, juridische en fiscale zaken van 250 klanten.

 

"Ik kan zeggen dat ik mijn beheerder bij Partena Professional volledig vertrouw. Het is iemand die zeer snel reageert, met altijd relevante en nauwkeurige antwoorden", zegt Jean-Christophe Cardon, gedelegeerd bestuurder van TMA International. Hij geeft echter toe dat hij zijn beheerder nog nooit in het echt heeft ontmoet. "Alleen al het feit dat we een toegewijde beheerder hebben, is snel en efficiënt. Het is in ieder geval een manier van werken die me meer bevalt dan vroeger, toen ik minder respons had."

 

Optimaal geïnformeerd over sociale kwesties

 

Dit reactievermogen is belangrijk voor TMA International, dat zich inderdaad vaak moet informeren namens sommige van haar klanten: Welk statuut kunnen we aanbevelen voor die ene werknemer? Heeft die andere persoon recht op voordelen, en zo ja, welke? "We hebben klanten die te maken krijgen met soms zeer complexe sociale vraagstukken. Daarom stel ik de ondersteuning van Partena Professional op prijs."

Zoek naar andere interviews