Gids voor sociale reglementering in ondernemingen 2020

Abonnement 

Neem een abonnement per jaar:

Prijs excl. BTW :  €273,58
Prijs incl. BTW : €289,99  

 

Bestel nu

Wil u de sociaal-juridische vragen in uw onderneming  zelfverzekerd beantwoorden? De 'Gids voor sociale reglementering in ondernemingen' doet dienst als uw  souffleur: voor elk vraagstuk fluistert hij u de oplossing in. De trefwoordenlijst leidt u naar de juiste pagina’s.

In 29 jaar groeide de sociale gids uit tot hét naslagwerk  voor payroll-verantwoordelijken, personeelsdirecteurs en  hun assistenten.

Eénmalige aankoop

Doe een éénmalige aankoop:

Prijs excl. BTW :  €355,65   
Prijs incl. BTW :  €376,99  

Bestel nu

Uw voordelen

Helder

De sociale gids slaat spijkers met koppen. U krijgt duidelijke antwoorden waarmee u meteen aan de slag gaat.

Praktisch

De (cijfer)voorbeelden in de sociale gids geven u snel inzicht in concrete situaties. De auteur doet daarvoor een beroep op zijn ervaring bij ons sociaal secretariaat.

Volledig

De sociale gids spit de sociale reglementering volledig uit. De trefwoordenlijst wijst u de weg naar antwoorden op vragen van uw werknemers én naar sociale zekerheidsverplichtingen van werkgevers.

Overzichtelijk

Overzichtstabellen vatten meer ingewikkelde onderwerpen samen. Zo legt u ook uw medewerkers gemakkelijk uit hoe de vork in de steel zit.

Krijg uw Sociale Gids nu met gratis online modellen

U past de kant-en-klare modelcontracten online aan naar wens en drukt ze gewoon even af.

Krijg uw sociale gids nu met online gratis modellen! 

Test SocialEye 1 week lang gratis

Vul het formulier in en u krijgt onmiddellijk 1 week lang gratis toegang tot SocialEye.

Bestel nu uw gratis testweek van SocialEye

SocialEye Praktijkmodule

Bent u een practicus die snel een antwoord moet hebben op zijn vraag?

Iemand die voorbeelden en schematische overzichten enorm apprecieert?

Met SocialEye Praktisch ontvangt u naast de permanente toegang tot de beste sociaal-juridische databank, ook 7 online webinars per jaar, een e-zine met korte toelichting bij de actualiteit en kunt u chatten met onze juristen.

De website bevat:

  • De 'Gids sociale reglementering' als kloppend hart: geeft u een duidelijke uiteenzetting van de belangrijkste bepalingen van het sociaal recht. De teksten zijn geïllustreerd met voorbeelden en een aantal thema's zijn samengevat in overzichtelijke tabellen. Deze teksten zijn geschreven door Francis Verbrugge. Zijn nauwgezetheid en bondigheid maakten de Gids voor sociale reglementering in ondernemingen tot de referentie die hij vandaag is.
  • Aangevuld met sectorale informatie: een overzicht van de sectorale afwijkingen die van toepassing zijn op uw paritair comité.
  • Nieuws: korte artikels over nieuwe en gewijzigde wetgeving verschenen in het Belgisch Staatsblad, relevante wetsontwerpen en -voorstellen, parlementaire vragen en antwoorden, berichten in de vakpers, …
  • Thematische fiches maken u wegwijs in de belangrijkste topics.
  • Uiteraard kunnen invulbare modellen en formulieren niet ontbreken.
  • Wetgeving en CAO’s van de NAR zijn eveneens opgenomen.

Webinars

Jaarlijks wordt u als gebruiker uitgenodigd op 7 webinars over een actueel thema, die u gewoon volgt op uw pc. De sessies nemen telkens een uur in beslag. U heeft de gelegenheid om de experts live vragen te stellen.

E-zine

Naargelang uw keuze ontvangt u dagelijks of wekelijks een e-zine met een korte bespreking van de actualiteit.

Chat

Vindt u het antwoord op uw vraag niet dadelijk terug? Neem contact op met onze juristen via de chat: zij begeleiden u naar de juiste informatie.

Gerelateerde artikels