Haal meer rendement dankzij Human Capital Management

Werknemers zijn de motor van elke sterke organisatie. Zij bedienen de klanten, zien toe op de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten en bedenken innovatieve oplossingen voor uitdagende problemen. Dankzij de aandacht die SAP SuccessFactors schenkt aan Human Capital Management haalt u nog meer rendement uit uw medewerkers.

Verhoog uw rendement

Met SAP SuccessFactors heeft u een krachtig wapen in handen om uw HR-beleid optimaal uit te bouwen.

SAP SuccesFactors

Integratie personeelsplanning

SAP SuccessFactors is voorzien van een personeelsplanningmodule. Workforce Management of personeelsplanning heeft als doel werknemers te motiveren zodat hun productiviteit hoog blijft. Deze motivatie ontstaat door medewerkers taken toe te kennen die aansluiten bij hun passie voor de job en uw bedrijf. Dankzij historische gegevens van de HR-analytics software kan u een goede balans vinden tussen de geschatte workload en het aantal werkkrachten dat u moet inzetten.

Een goed workforce management verhoogt de werknemerstevredenheid en heeft dus ook een impact op uw kostenstructuur en de kwaliteit van het geleverde werk.

Naast een verhoogde werknemerstevredenheid, opvolging en overzicht van uw werkkrachten en de geleverde prestaties, zijn er nog heel wat andere voordelen verbonden aan een goed Human Capital Management.

De voordelen voor werknemers en werkgever 

Individuele opleidingstrajecten

Met individuele opleidingstrajecten brengt u het beste in uw werknemers naar boven. Hierdoor stijgt de kwaliteit van het gepresteerde werk en daarmee ook de klanttevredenheid.

E-recruitment

Het gebruik van e-recruitment zorgt voor snellere onboarding van talenten. Dankzij talentenbanken wordt de juiste match gelegd tussen uw toekomstige werknemer en uw bedrijf.

Timetrackingsysteem

Een beter timemanagement dankzij een accuraat timetrackingsysteem. Aan de hand van een goed overzicht van de gepresteerde uren van uw werknemers, wordt het makkelijker om bepaalde businessprocessen te optimaliseren.

Werknemers correct inschakelen

Door uw werkkrachten correct in te schakelen worden onder andere uw loonkosten geoptimaliseerd. Als u de meest geschikte medewerker inschakelt voor een bepaalde opdracht zorgt dat vaak voor een lagere tijdspendering en verhoogde kwaliteit van het geleverde werk.

Meer info?

Contacteer ons

Gerelateerde artikels